Nyårsafton

Hejhallå :) Ska snart börja göra mig i ordning till i kväll men jag tänkte passa på att slänga upp en lista som jag hittade på Saaras blogg.


Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Inga större saker men det är klart jag har gjort.

Har du några nyårslöften?
Jag har klurat på en del men inte bestämt mig än. Börja träna regelbundet är alltid en men till skillnad i från andra år så ska jag göra det också :) Lägga undan och börja spara lite pengar kanske? Skönt att sluta bita på naglarna inte behöver stå med i år i alla fall!!

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej

Vilka länder besökte du?
Torreveijja i Spanien, tre veckor i somras

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas?
Jag har händelser att komma i håg, men inga speciella datum de här året.

Största misstaget?
Jag tog inte tag i träningen som jag hade bestämt mig för att göra. Sen har jag insett saker de här året av gamla misstag som gjorts.

 

Bästa köpet?
Mina kilklackar jag köpte i Spanien. Jag tror de kostade ganska exakt 100 svenska kronor. De är bekväma, snygga och inte ett dugg slitna fast jag har knatat runt i dom. 

Vad spenderade du mest pengar på?
Helt klart kläder. Jag har köpt mycket kläder det här året.

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Mycket har gjort mig glad. Som gladast var jag nog i Spanien. Det var lovely! 

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010?
Waka Waka, Från och med du och många andra låtar som man tröttnat på efter en vecka typ.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Inget av det faktiskt vad jag kan känna nu när året är slut.Jag har haft väldiga lyckliga stunder som jag dock hellre tar med mig :)

 

Vad önskar du att du gjort mer?
Tränat!! Absolut. Umgåtts med familjen, tagit vara på dagarna och tänkt mer på mig själv.

 

Favoritprogram på TV
Jag är ingen tv-människa. Har aldrig varit någon som haft olika tider vid tvn och olika serier. Men nu i höstas följde jag Idol ganska bra.

 

Vad gjorde du på din födelsedag 2010?
Jag hade min första arbetsdag på Djulö minigolf, på kvällen gick jag, mamma, pappa och Filip till Stadsparken och fira mig, mamma och pappa lite (eftersom vi fyller år på samma dag jag och mamma, och pappa 2 dagar efter). Mina vänner fira mig här då vi slog i hop det med inflyttningsfest också. Det var dock ingen kalaskväll men jag skriver som Saara.Man får sikta in sig på nästa födelsedag, 18 år då!!


Hur skulle du beskriva din stil år 2010?

Ganska enkelt, men snyggt enligt mig själv. Det här året har jag hittat mig själv känns det lite som. Jag passar inte alltid i alla nya moden som kommer och går.


Den bästa nya personen du träffade?
Jag har inte träffat någon ny person som jag umgås med, men däremot så har vi flickor i klassen kommit varandra väldigt nära. Dem är underbara så det är kul!

Vad önskar du ska hända 2011?

Lite mer nöjen, spontant! Mer träning och fler varma sommardagar så klart :)

 

 

Gott nytt år!!


Happy new year!!

Hallå :) Anledningen till att jag inte lagt upp något inlägg är för att jag har legat sjuk och inte haft någonting att skriva om. Jag är så fruktansvärt rastlös nu efter de här dagarna spenderandes i soffan eller sängen. Idag mår jag lite bättre, men känner mig ändå seg och mör i hela kroppen. Ska spendera självaste nyårsafton här i sängen och förhoppningsvis må lite bättre i kväll. Jag har inte haft någon ork till att fixa min klänning heller så på något vis ska jag hinna med det idag också. We'll see!!

Sjukis

Usch!! Nu ligger jag i sängen och hostar, svettas och har ont i kroppen. Känner mig febrig men jag har precis tagit voltaren och hostmedicin så jag hoppas kunna få sova ett par timmar i natt i alla fall. Jag skulle nu i kväll ha träffat Jennika och Saara en stund men jag var tvungen att säga nej och stanna inne.. Det är bara fyra, snart tre dagar kvar till nyårsafton och då vill jag helst inte ligga nerbäddad i sängen. Så nu i kväll har jag och Filip ätit glass med varma bär och kollat klart på Prison break. Det var omöjligt att hålla tårarna inne på slutet, så himla sorgligt. Innan det åkte jag och mamma tillsammans till ICA Nära för att hämta ut paket. Min klänning har kommit och upptill satt den perfekt. Lite lång och bred eller vad man ska säga, men jag ska försöka fästa eller sy upp den på något vis. I morgon tänkte jag ta en promenad i stället för att träna och sedan gå ut med Thindra på lunchen samtidigt. Sen ska jag träffa Saara, Maja och Hannah. På kvällen kommer Johan och Monica så jag ska hem då. Hoppas jag mår bättre i morgon!!

Godnatt på er


14.34

Hallå :) Nu har jag hamnat här framför datorn igen. Jag är helt slutkörd i benen efter träningen men det var skönt och jag kanske pallrar mig i väg dit i morgon bitti igen. Men vad fort dagen har gått! Jag har hunnit träna, handlat lite mat och ätit och nu är klockan vips halv tre!! Ska städa upp lite här sen sätta på några avsnitt av Prison break tillsammans med sjukisen. Jag har snart sett klart allt, vilket är tråkigt eftersom det är så himla bra :) Hur som helst ska jag kolla när tjejerna är hemma i från Norrköping, skulle vara kul att träffa dem en stund när de är hemma men vi får se! Nyår är fortfarande oplanerat, så det kanske är bäst att ta tag i det.. Pussis

Tuesday

God morgon! Nu har jag precis slängt i mig en tallrik gröt, väntar nu på att pappa ska ringa mig så han kan skjutsa mig till friskhuset. Jag tänkte träna i någon timme nu på förmiddagen.

Filip är också hemma idag, i går kväll börja han hosta och nu ligger han med hela köret i sängen. Så jag ska försöka hålla mig undan kraken eftersom jag nästan alltid blir sjuk efter honom. Och om bara fyra dagar är det nyårsafton!

Mellandagsrea

Hallå :) Slänger upp ett inlägg lite snabbt nu. Lördags kväll var riktigt bra! Vi gick några stycken tjejer till Olympos och åt tillsammans innan vi begav oss hem till Matilda för att spendera resten av kvällen där. Efter klockan fyra somnade jag och då var jag riktigt trött!!

Idag hade Filip tagit ledigt för vi skulle åka till Stockholm och kolla in mellandagsrean. Men i morse ändrade vi oss med tanke på alla förseningar och inställda tåg. Så vi gick och åt tillsammans på American pizza och kolla i affärerna här i stan i stället. Kom hem med en mascara, trosor, och lite småsaker. Fick även en superfin korsett i från H&M av Filip.
I morgon ska jag göra gröt och åka och träna! Måste sluta att bara slöa runt känner jag. De andra ska till Norrköping och shoppa på mellandagsrean, men jag följer nog inte med. Jag har inget speciellt att kolla efter och dessutom har jag handlat ganska mycket fint på sista tiden så jag vill spara mig till Danmark. Min nyårsklänning är också beställd, hoppas bara den hinner komma innan nyår!! Jag är alltid lite sent ute.Godnatt på er ♥

Juldagen!!

Hallå! Nu är julafton och snart juldagen över för i år. Läskigt hur fort det går!! Början på julafton var sådär men resten av dagen blev bättre. På förmiddagen åkte vi och hälsa på farmor och resten av dagen spenderades hemma med god mat, julklappsöppning och spel. Jag är supernöjd över mina julklappar i år :) Senare på kvällen åkte jag tillbaka till lägenheten tillsammans med Filip och bytte julklappar vi två. Idag har vi varit och ätit hos Tomas och Paula, smakade på björnkött faktiskt! Nu i kväll blir det förmodligen mat tillsammans med några stycken tjejer på Olympos och sen ska vi vara hos Matilda resten av kvällen.
Mina julklappar!
♥ En superfin jacka
♥ En Cape
♥ Träningskläder, tröja och byxor
♥ En silversked (får det varje år till samlingen)
♥ Almanacka
♥ Badbomber
♥ En smyckesställning
♥ Pengar som jag kan spendera på mellandagsrean och i Danmark
♥ Eltandborste
♥ Singstar, perfekt på tjejkvällar!
♥ Lite saker man kan ha uppe i lägenheten
♥ Pengar till pälsen jag köpte häromdagen
Kanske inte fick med allt, men i alla fall det viktigaste, jag är som sagt supernöjd!
Hoppas ni har haft en bra Julafton! Pussis så länge

Julafton!

Hallå :) Idag är jag trött och har ont i huvudet men jag hoppas komma i gång igen efter en dusch. Jag somna på tok för sent, låg och stirra i taket till efter halv tre och vakna runt åtta. Idag är det julafton i alla fall. På förmiddagen ska vi åka till farmor och förmodligen kommer det fler släktingar dit. I eftermiddag blir det Kalle anka, julklappar och mat här hemma. Senare  i kväll kanske jag åker dit Filip är (sin pappa) eller så ses vi hemma i lägenheten, det visar sig!

Nu ska jag hoppa in i duschen,
God jul på er!! ♥

Jag får snart utbrott!!!

Det går inte att sova i den här jävla jävla jävla sängen. Fan jag är så jävla arg just nu så jag har planer på att sova bort hela dagen. Jag kommer få utbrott snart efter att ha legat två timmar och stirrat i taket.

23 december

Hallå där :) Nu har jag slagit in alla julklapparna och städat lite här i lägenheten. Mamma, Ida och Jakob kommer snart och plockar upp mig för vi ska åka hem och äta tillsammans. I eftermiddag ska jag förmodligen tillbaka hit och städa klart så det är fint i morgon kväll när vi kommer tillbaka hit, sen ska jag träffa Saara en stund och lämna en sak till henne. I kväll ska jag färga och klippa håret på Ida, göra hårinpackning, ansiktsmask, fixa naglarna och fräscha till mig till julafton och juldagen.
Förresten händer det mycket skoj nu. Julafton, Juldagen, Nyår, Några dagar i Danmark i börja på Januari, Romme med några tjejer i klassen, Saaras 18årsdag, tid hos tatueraren, och London i slutet på Januari. Plus att när vi börjar skolan igen så går det mot varmare och ljusare tider. Kan nästan inte bli bättre!! :)
Ska avsluta nu med att säga Grattis till syster som fyller 20 år idag!!

Ice cold

Hallå :) Satan i gatan vad kallt det är ute idag då! Strax under -17° visar termometern i köket. Idag ska jag träna tillsammans med Maja när hon kommer med tåget. Innan det ska jag hinna hem och ta ut Thindra på en promenad. I kväll har affärerna öppet till 21, så jag ska tillsammans med Jennika köpa de sista julklapparna. Saara skulle förmodligen också med om hon inte var upptagen med annat :) Nu ska jag ta mig upp och göra i ordning lite mat. Jag ska testa göra manikyr på mig själv också, får se hur det går!
Pussis så länge

Pälsis

Hallå :) Har spenderat dagen i Vingåker, mestadels på Factory outlet tillsammans med Saara, Emma och Lovisa. Det har varit en väldigt trevlig dag. Man behöver minsann inte åka långt för att hitta saker. Jag tror alla vi fyra var nöjda och glada när vi åkte där i från. När jag kom hem gjorde jag i ordning lite mat och när Filip kom hem gick vi ner en sväng på stan och köpte lite julklappar. Nu i kväll har jag agerat frisör och klippt Anette och Adam. Resten av kvällen ska jag kolla på Prison break, det är så spännande och fängslande bra!

Den här fick flytta in i min garderob idag!

Factory Outlet idag!!

Hallå :) Lördags kväll blev lyckad, jag hade det supertrevligt fast det var ändå tråkigt att det var så många som inte kunde.. Vi drack gott, prata en massa, dansa och vid nio åt vi tillsammans på Olympos. Vi satt där ett bra tag tills vi gick upp hit igen. Igår söndag, hämtade mamma mig kvart över elva för att vi skulle åka till Norrköping. Hittade inte mycket alls, en present till Ida och ett par jeans till mig själv. Det var varmt, mycket folk och mitt tålamod var någon annanstans. Vi åt lunch uppe i glaskulan, som vi säger. En grekisk sallad blev det :) På kvällen klickade jag hem en klänning i färgen Navy i från tfnc london, ingen speciell nyårsklänning men den kan nog bli fin och jag har även användning för den för senare tillfällen. Hittade den först i Nelly's christmas lookbook, men såg den aldrig på hemsidan för beställning. Nu kommer det ta mycket längre tid att få den, så hoppas att den passar!!
Idag ska jag i väg till Factory outlet med Saara, Emma och Lovisa. Måste köpa klart julklapparna. Ska bli kul att åka med dem, länge sen vi gjorde något tillsammans!
Puss och kram


Girls night

Sitter hemma hos mamma och pappa just nu. Håller på och uppdaterar programvaran på min xperia. Är ingen stjärna på sånt men det ska jag nog klara! Ska tillbaka till lägenheten vid sex, då kommer några tjejer till mig. Vi ska dricka lite gott och umgås. Vid nio tänkte vi äta tillsammans på Olympos, lite sent men Hannah vill med och hon slutar jobbet halv.

I morgon åker jag tillsammans med mamma till Norrköping. Passar bra att åka i morgon istället för idag, det hade blivit lite stressigt.. 
Ha en bra lördagskväll! I will ♥  

Friday

Filip kunde inte gå i från jobbet den tiden vi planerat så det blev inget Norrköping idag. Förhoppningsvis blir det en tripp dit i morgon istället. Jag har låtit den här dagen smyga förbi utan att ha gjort någonting! Så himla tråkigt. Funderar på att ta med mig Filip och gå och sola, eller en promenad kanske? Måste förbi affären också och fylla på min telefon. Får nästan lite myror i brallan av att sitta inne en hel dag.
I morgon kväll vankas det tjejkväll.. förmodligen! Middag ute och sen mys här uppe i lägenheten.
Skulle vara kalas :)

Julhandel i Norrköping

Hallå! Idag vakna jag halv nio av att Ewelina ringde och sen dess har jag inte kunnat somna om. Så nu ligger jag med datorn i knät och kollar runt litegrann. Är superseg eftersom jag och Filip somna rätt så sent, men jag ska nog bli piggare av en dusch och lite frukost i magen. Klockan ett kommer Filip hem i från jobbet och klockan två går tåget till Norrköping som vi har tänkt att åka med. Ska köpa klart de sista julklapparna, såg också att Gina tricot fått in leggins i tjockare material, nästan som ridbyxor. Ska köpa mig ett par, skönt med lite tjockare nu på vintern :) Saara och Alex följer inte med oss, de mår inte helt hundra än tyvärr så de hoppar det.
Pusssis så länge

Jullov

Nu har jag jullov och det är underbart skönt!! Vid sex hämtade mamma och pappa upp mig här för vi skulle åka och köpa en julgran, sen åkte vi hem och åt pasta och lax tillsammans. Somna även till snabbt på syrrans säng med Thindra brevid. Är så trött men i morgon ska jag verkligen sova ut!

Filip har tagit ledigt i morgon efter lunch så vi ska ta tåget till Norrköping och handla de sista julklapparna. Förmodligen följer Saara och Alex med men de har mått dåligt båda två, så vi får se! Nu ska vi kolla på 1408 :)
Godnatt på er ♥

Tröttis

Hallå :) Nu har jag skrivit två inlägg innan det här och båda har försvunnit när jag sparat dem så nu skriver jag lite snabbt. Dagen idag har rent ut sagt varit en pissdag! Usch.. Behöver verkligen ett jullov just nu, det ska bli superskönt! Att det i år är en vecka längre gör mig absolut ingenting. Är trött på att behöva gå upp på morgonen när det är kolsvart ute, komma hem sent, gå runt i tråkiga kläder och hela tiden känna mig trött och sliten. Det är värdelöst. Men jag antar att de flesta känner likadant. Samtidigt som jag inte tycker om vintern så är den ändå mysig med snön, allt julpynt och alla myskvällar. Men jag ser fram emot våren då det börjar bli varmt och ljusare ute, det passar mig mycket bättre :) I morgon är det sista skoldagen för mig och Saaras del. Egentligen slutar vi på fredag men då ska vi i stort sätt bara hämta ut våra SL-kort så vi bestämde oss för att göra det när vi börjar igen efter jul.
Förresten har jag tackat ja till Romme i början av nästa år tillsammans med de flesta tjejerna i klassen. Ska bli kalas att göra något kul utanför skolbänken. Hoppas bara att tillräckligt mycket folk ska med så det blir något utav det.
Ska kolla på film nu och sova tidigt.
Natti natti ♥

14 dec

Hallå :) Bestämde mig för att stanna hemma idag som sagt. Var väldigt skönt att kunna ligga kvar i sängen i morse. Jennika och Saara hämta mig vid ett ungefär, följde med dom så Jennika kunde köpa sin jacka. Vid halv fem åt jag tillsammans med Saara, Jennika, Emelie, Matilda, Johanna J och Sabina på Coffee&Lounge. Kul att vi var så många, Hannah och Maja kom också förbi en stund! Jag tog en räksallad, supergott! De har verkligen fräscha, goda sallader och man får hur mycket som helst på tallriken. När jag kom hem hoppa jag in i duschen och sen dess har jag kollat på tv. Ska sätta på en film tillsammans med Filip, sen är det dags att sova. I morgon ringer klockan halv sex. Skönt att det är jullov på fredag!!
Godnatt på er ♥

Måndag

Gårdagen spenderades mestadels hemma  hos Victor, Filips bror. Deras mamma, Peter, mormor och morfar var med och vi åt middag tillsammans där. Kött med hasselbackspotatis bjöds det på och det var supergott! Idag var det salongsdag, jag färgade Saaras hår och fick även mitt hår toppat. Nu i kväll har jag och Filip ätit familjepizza tillsammans med mamma och pappa. Vi ska snart kolla på Inside men innan det är dags att sova. I morgon blir jag förmodligen hemma i från skolan, känns ganska onödigt att åka upp till salongen bara för julfika/avslutning för den här terminen. Ska kanske åka ner på stan tillsammans med pappa, på eftermiddagen tänkte jag i allafall gå hem och ta ut Thindra på en promenad. På kvällen kanske det blir en fika med några tjejer. Så ser det ut!
Godatt på er ♥
Sötnos!

Lördag kväll

Idag har jag spenderat dagen med mamma och pappa. Åkte ner på stan tillsammans med mamma runt elva. Kollade på lite olika saker, sen åkte vi hem och åt. På eftermiddagen åkte vi till Vingåker och hälsa på farmor en stund. Nu i kväll har jag och pappa varit i väg och handlat på willys. Snart kommer Filip hem, då ska vi gå och sola solarium och resten av kvällen ska vi baka faktiskt :) Vi ska till Victor i morgon så vi tänkte ta med det och bjuda på! Skönt med en lugn och mysig helg.
Saknar mina finfina vänner ♥

Jay Smith!!

Han vann vann vann!! Det bästa jag har hört i Idol någonsin om jag ska vara ärlig.
Snacka om att verkligen kunna sjunga

Julbord

Idag började vi inte förrän klockan tio. Men åtta-tåget som jag och Saara hade tänkt ta till skolan var inställt så vi fick hoppa på ett X2000 vilket var superskönt! Våran klass hade julbak idag, så vi gjorde chokladkola och när vi slutade gick vi en sväng på stan för att hitta något rött till Saara. Hon hitta tyvärr inget rött plagg men det gjorde däremot jag. Min ekonomi just nu sa nej, men vad jag vet hänger inte ett ända rött plagg i min garderob och ett plus var priset. Den var som en klänning/tunika, fint! Kommer passa bra nu i Jul.. Nu i kväll har jag och Filip varit på julbord på Duweholms herrgård tillsammans med Tomas, Paula och några fler :) Det var väldigt gott och trevligt! Vi åkte hem vid halv tio med Filips farmor och farfar. Nu sitter jag nervös och spänd över vem som vinner Idol 2010. Det måste måste vara Jay!!!

Vinterpromenad

Nu har jag kollat klart på Ocean thirteen. Satte på den förut eftersom jag råka somna igår kväll när vi skulle se den, men jag somna till nu också och vakna vid ett. Ganska skönt, men nu är seg. Det blev inget tränande med Saara idag förresten, så jag tänkte ge mig ut på en promenad i kylan så jag vaknar till. 45 min ska jag väl i allafall klara? Ja, så får det bli!

Jag saknar sommar, sol och värme!!

Filip i poolen de första dagarna
Jag och Filip vid klipporna
Filip på strandpromenaden
Jag trycker i mig chips vid poolen och har det lite för bra!!
Filip på väg hem från stan en kväll
Jag på strandpromenaden
Filip på stranden
Klipporna
Filip på väg till Martin och Matilda
Jag en kväll när vi fyra var ute och åt på stan
One day I'll be back!! ♥

Home

Något fel i Sparreholm resulterade i att vi fick vända och åka hem igen. Vem vill sitta och häcka på ett tåg i Flen i timmar egentligen? Det var tur att Saaras syster Louise kunde hämta oss i Flen och skjutsa tillbaka oss till Katrineholm. Missar inte så mycket i skolan idag genom att vara hemma, så det är i alla fall skönt. Hade tänkt plugga lite och träna på dagen istället tillsammans med Saara. Men man blir ju faktiskt lite rastlös av att sitta hemma!

Tjejmys

Mötte upp Saara vid ICA Nära runt halv tolv. Vi handla lite gott innan pappa kom och hämta oss och skjutsa ut oss till Hannah i Baggetorp. Vi prata en massa, kolla på Glee och vid fem tog Saara och jag bussen in till stan och hoppa av vid friskhuset. Vi tränade i en timme ungefär tillsammans med Maja innan mamma hämta upp mig så vi kunde åka till Willys och handla. Gjorde i ordning risgrynsgröt och mackor med rödbetssallad när jag kom tillbaka till lägenheten, sen dess har jag städat lite, duschat och nu ska jag måla naglarna röda.
Ska nog kolla på Ocean's thirteen innan jag ska sova. Godnatt!

Tisdag

Åkte tåget klockan åtta igår morse, skulle möta Elisabeth på centralen kvart över nio men vi båda hamna i en tågkö strax innan Älvsjö så vi kom fram lite senare. Vi mötte upp Sabine på t-centralen och tog tunnelbanan mot Alvik där vi skulle på en färgkurs med Schwarskopf. På förmiddagen pratade de mycket om deras produkter och färger. Vi fick också se ett par olika filmer på färgtekniker. Lunchen fick vi gå och hämta på en restaurang som inte låg långt där i från, superbra mat var det! På eftermiddagen skulle det kommit några modeller som vi skulle ha färgat håret på, men det blev inte riktigt så, så vi fick färga på oss själva. Jag och Sabine hjälptes åt med Evelinas hår. Jag fick äran att raka hennes sidecut, var lite nervöst haha, men det gick bra! Sedan la vi i svart och röd/orange färg på henne, blev asfränt!! Så kul att hålla på med henne, när man får näst intill fria händer :) Klockan fyra slutade vi för dagen så jag stressa iväg för att hinna med 16.25 tåget och jag hade ren tur att jag hann med det! Kvällen spendera jag på soffan, mådde riktigt illa så jag och Filip satte på Oceans twelve och somna tidigt.
Skönt att jag är ledig idag, sov asdåligt i natt. Drömde hemska mardrömmar!! Vid ett ska jag och Saara möta upp Hannah vid bussen, vi ska handla lite gott sen åka ut till baggetorp och bara ta det lugnt hela dagen. I kväll ska vi förmodligen träna och sen ska jag och mamma handla.
En bild på Evelina, dock var det snyggare in real!
Jag under tiden som vi vänta på att Evelinas färg skulle bli klar.
Nu ska jag kolla klart på Oceans twelve, Later!

Femte december

Har inte uppdaterat på ett tag, gjorde ett försök igår till att slänga upp ett inlägg men när det raderades hade jag varken tid eller lust att skriva om. Så here we go! I fredags var mamma med mig hela dagen i Stockholm, jag hade utv.samtal och det kändes helt OK! Tåget hem var fullt med folk, tåget innan var inställt och det fattades en vagn på tåget vi åkte med så det stod till och med folk i gångarna. Väl tillbaka i Katrineholm gick mamma och jag en sväng på stan, vi fixa mina skor och jag köpte även ett par mockahandskar i från Lindex som jag spanat på bra länge. På kvällen var det tvättid så jag och Filip höll oss i lägenheten hela kvällen, vi gjorde i ordning tacos och kolla på idol.
Igår morse vid halv tio kom mamma och pappa och lämna av thindra här, de skulle vidare till Uppsala och hälsa på Ida och Jakob. Igår kväll kom det några tjejer hit, vi kolla på eclipse och tryckte i oss massa gott! :) När den var slut satte vi på tomten är far till alla barnen men vi kolla aldrig klart på hela filmen, så det har jag gjort nu på morgonen. Ska bara ta det lugnt idag, ligger fortfarande under täcket så ska börja med att ta mig upp och göra något att äta. Är riktigt sugen på risgrynsgröt faktiskt! Vid fyra ska vi hem till Tomas och Paula. Later!
Jag och Sabina på Jennikas 18års-fest!

Andra december

Strax efter tre mötte jag upp Hannah och Maja vid Åhlens för vi skulle gå och äta kebab innan vi tog bussen ut till Baggetorp. Klippte Hannahs pappa och Jakob. Båda blev nöjda och det är ju alltid ett plus! Mats skjutsa in mig och Maja runt åtta och sen dess har jag suttit och renskrivit ett arbete till historian. Tänkte göra ett nytt försök att ta mig upp runt fem i morgon, Mamma hämtar mig till sextåget för jag har utvecklingsamtal i morgon.
Godnatt på er!

Help me!

Nu har jag suttit i snart två timmar med att försöka göra om designen på bloggen. Förstår absolut ingenting, det enda jag har lyckats göra är att hitta de färger jag vill ha. Men hur man lägger upp en ny header har jag ingen aning om. Och alla dessa koder, Ååh. Får be någon som kan om hjälp!?
Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och göra något av den här dagen. Ni kan ju slänga in en kommentar om ni har lust att hjälpa mig :)

Jag har försovit mig rejält!!

Jag hade ställt klockan på halv fem, för att snooza en stund och sedan gå upp. Jag måste ha stängt av alarmet istället för att ha snoozat. Vaknade efter att tåget hade gått av att Saara ringer och har gjort detsamma, försovit sig! Ganska kört för våran del eftersom restiden är lång och man kan missa mycket genom att ta ett senare tåg. Hur som helst, hade kunnat ta tåget som går 10.16 men det var inställt. Så jag blir hemma idag! Ganska skönt det med, men får en jädra ångest när jag är hemma. Nog om det, senare idag ska jag till b-torp för att klippa Hannas pappa och Jakob. Möter förmodligen upp Hanna och Maja lite tidigare nu och tar en fika innan :) I morgon har jag utvecklingssamtal så mamma åker med oss klockan sex till skolan.På kvällen har vi tvättid igen, så det blir nog mys med Idol här samtidigt. Annars i helgen är jag och Filip hundvakt åt lilla Thindra som mamma och pappa lämnar av på lördag morgon. På kvällen kommer några tjejer hit. Ska även försöka träna i helgen, vill verkligen komma igång nu!!

Första december

Igår var det modelldag på salongen. Jag hade dock ingen modell men Sabine ville slingas så det gjorde jag på förmiddagen och på eftermiddagen hjälptes jag och Sabine åt med att slinga håret på Elisabeth. Båda blev nöjda och superfina! När jag och Saara kom hem med tåget tjugo i sex gick vi in på den nya affären Eurostore. Fanns en hel del där. Efteråt gick vi och åt på Coffee&Lounge, Jennika kom efter en stund och gjorde oss sällskap :) På kvällen var jag hemma en stund och prata med mamma och pappa. Idag har det varit en vanlig skoldag, tåget till skolan fick flera stoppsignaler vilket resulterade i att vi kom försent, men både jag och Saara sov djupt, så det var skönt! När vi skulle åka hem var det premiär för den nya rulltrappan på centralstation. Tog en bild på det hela, men det var så mycket folk så jag fick inte riktigt någon bra bild.. Nu i kväll har jag och Filip storstädat, plockat upp det sista julpyntet och ätit skräpmat. Om en stund ska vi sätta på Walking tall, den ska tydligen vara bra. Ska upp tidigt i morgon, tåget går redan klockan sex. Har hört att det ska vara kallare i morgon än vad det har varit idag, kommer bli svårt att komma upp..
Godnatt ♥

RSS 2.0