28 okt

Vaknade av ett samtal av Evelina, stackarn var den enda i klassen som var i skolan!
Ska börja plugga lite snart och skicka in det. Sen ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite grann.
Usch min hals värker som bara den! Det här måste gå bort snart!
Har inte så mycket mer att skriva egentligen, tänkte mest slänga upp bilden under på mig och Evelina som jag snott i från Saaras blogg!

kväller

Mötte upp Maja, Hanna och Saara på stan vid fem, vi gick en sväng på H&M och jag köpte ett par beiga jeansleggins. Sen hängde Maja och Hanna med mig till hud & hår innan jag och Maja gick upp hit. Mamma kom förbi en stund och prata lite med oss, sen har vi kollat på Paradise hotel och runt åtta kom Filip och Maffe med Sibylla mat :) Ligger i sängen nu och ska sova så småningom. Blir hemma i morgon också, ska skicka in allt arbete då, ner till hud & hår igen och hämta pappret, sen på kvällen åker förmodligen Filip och jag hem till pappa och äter med honom. Mamma är iväg på konferens i Karlskoga, så jag vill göra papi lite sällskap! Får nöja mig så, har inte så mycket mer att skriva
Godnatt ♥

14.30


wednesday

Förkylningen är tillbaka och jag har hostat så jag har ont i hela bröstet! Är hemma från skolan idag och ligger fortfarande kvar i sängen.Hade tänkt göra klart allt till historian och renskriva en uppgift till arbetsmiljön och sen skicka in det eftersom jag inte har möjlighet att ge det i handen. Måste kanske ta en sväng med dammsugaren här också, skulle va skönt och få allt sånt gjort när man ändå är hemma :) ska ner till hud & hår och få mina papper påskrivna också lite senare. Ikväll kanske mamma och pappa kommer upp en stund, annars blir det bara lugnt. Får se om jag pallrar mig iväg till skolan imorgon.. Tåget går 05.58 och mår jag såhär så lär det inte vara så lockande, men vi får se!

Jag förstår mig inte på en del människor! Först bråka, sen gå och prata om händelsen och personen man bråkar med och sen räcker det att man ser varandra och så är man back together igen? Visst, jag kanske inte är rätt käft att yttra mig, men vi är äldre och de finns en anledning de flesta vet om. Men en chans räcker väl gott och väl? Då har man väl lärt sig att man ska passa sig och vara rädd om det man har om man vill behålla det så.Allt handlar inte om att kunna rädda sitt eget skinn hela tiden och lämna över resten till de som inte kan försvara sig. Men det som gör mig mest förbannad är tomt snack som är "osagt" 2 sek efter! Det vill inte ens någon lyssna på..

Make up

Nu har Filip kommit hem och vi ska kolla på Wolverine innan det är dags för att sova. Maja och Saara har varit här ikväll, vi har kollat på Paradise hotel och ätit goda vaniljbullar som Maja tagit med i från jobbet. Idag i skolan gick vi igenom hur man sminkar en mask, till tillexempel modevisningar, maskerader mm. Det var sjukt kul att sminka Evelina som sedan sminka mig. Vi skulle egentligen gått igenom bröllops sminkningar men det ska vi göra efter höstlovet istället :) Har inte gjort så mycket mer, imorgon måste jag till praktiken och få mina lappar ifyllda, sen ska jag göra klart historian tills på torsdag!
Ska gå ut och sätta mig vid tvn nu.. Tänkte först slänga upp två bilder på sminkningen Evelina gjorde på mig men internet knasar så det funkar inte just nu, det vart iallafall klockrent!!

måndag kväll

Ligger nu i sängen och väntar på att Filip ska komma hem så vi kan göra Pasta och lax :) Är precis hemkommen efter en lång skoldag. Efter skolan innan vi skulle till t-centralen gick jag, Elisabeth och Saara till PK-huset, jag köpte mig ett par boots med kilklack i från Scorett, snygga och perfekta till vintern!
Ska ta tag i historian efter maten, och även en rapport om praktiken till arbetsmiljlön. Roligare än så ser det inte ut att bli i kväll. Imorgon går tåget klockan sju och dagen ska vi ägna åt bröllops sminkningar.
Nu är jag hungrig!!

sunday

Har precis kommit hem från en helg ute i bushen. Mysigt har det allt varit, bortsett från att jag och filip har snorat och hostat i stort sett hela tiden. Fredag till lördag var vi hundvakt åt filips mammas hund. På lördagskvällen när de kommit hem kom filips mormor och morfar över och vi åt en riktigt god middag! Annars har vi bara tagit det lugnt, myst framför tv och bara varit! Kan ju säga att det var en jädra tur att jag valde mina gummistövlar före vita converse, lerigt som bara den har det varit efter den här regniga helgen.
Just nu ligger jag i sängen,har fortfarande inte blivit frisk plus att jag har nackspärr från i natt, måste ha sovit på något konstigt sätt.. Ska försöka komma upp till skolan imorgon,saknar det faktiskt nu efter tre veckor, framförallt tjejerna i klassen ♥ Kanske åker hem lite tidigare så jag hinner sticka iväg med en blomma och några papper till hud och hår.
Ska städa upp i lägenheten litegrann nu, sen hämtar mamma upp mig. Ska ladda på mitt tågkort och åka hem till mamma och pappa. Måste ha lite hjälp med pluggandet. Tänkte klicka hem ett par skor från Nelly också som jag skrivit om tidigare, dock såg jag nu att de bara finns kvar i brunt och det är jag inte så sugen på faktiskt

22 okt

Mår bättre idag,inget illamående vilket är skönt! febern och hostan sitter dock kvar. Jag har en tendens att anstränga mig när jag känner mig bättre, sen mår jag skit på kvällen igen. Hoppas jag mår ännu bättre imorgon så vi kan gå långpromenader med hunden i helgen :)
Tänkte hoppa in i duschen snart, det är planerat att vi ska åka vid halv fem. Kommer nog inte skriva något förrän på söndag då vi är hemma igen,finns inget internet i den nya lyan än.
puss och kram e


Snö

Sista dagen på praktiken idag, men jag måste stanna hemma. Lite tråkigt, men det är inget att göra något åt. Får gå ner på måndag med lapparna och be dom fylla i dom åt mig, ska ju åka iväg idag och vara hundvakt. Kommer bli mysigt och skönt med en lugn helg nu när jag är sjukis! Har en massa plugg att ta tag i som vi fick under dehär tre veckorna. Får skylla mig själv att jag skjutit upp det till sista helgen.
Första snön har kommit nu :) Inatt när jag vakna va balkongen täckt av ett lager snö. Lite mysigt ändå, men jag hoppas inte det håller i sig. Vill inte ha en lång vinter!


17.10

Korvstroganoffen var supergod, som alltid. Synd bara att den kom upp lika fort igen.Usch
Jag hatar att ligga sjuk och inte orka någonting, det enda som smakar just nu är piggelin!
Filip har precis åkt iväg till hans pappa, så nu är ju frågan vad jag ska hitta på. Jag kommer
krypa ur skinnet om jag ska ligga här hela kvällen.buhu

sjukis

Uuh, mår så dåligt! Ligger i soffan och snorar, hostar och så fort jag går upp blir jag alldeles yr. Filip börjar bli mycket bättre, men är också hemma.. Skönt att ha sällskap! Han har lovat göra sin goda korvstroganoff till mig också :) Ska försöka ta mig till ICA nära och hyra en bra film. Hade tid hos ungdomsmottagningen halv fem tror jag det var,men kommer absolut inte orka ta mig dit.Skulle ringa dit förut och avboka tiden, men då säger dom i telefonsvararen att dom inte har telefontid?
Ikväll ska jag hem till mamma och pappa, eller om dom kommer hit kanske :) Imorgon måste jag ner till praktiken så de kan skriva på några lappar till skolan, sen tänkte jag köpa något som tack för att jag har fått vara där!
Sen åker jag och filip till hans mamma och stannar där över helgen, vi ska vara hundvakt
Puss och kram




20 okt

Dragit på mig en förkylning så jag ligger hemma i sängen och hostar och snorar istället för att vara på praktiken :( Alltid min tur lagom tills att filip börjar bli frisk! Men det är lika bra att vara hemma så jag förhoppningsvis kan gå de sista dagarna, torsdag och fredag. Så idag blir det lugnt och en massa bra filmer kanske :) Ska ringa och kolla om pappa fortfarande är hemma och kan komma hit med lite hostmedicin.
Ikväll är det planerat att Filip och jag ska hem till hans pappa eftersom han och Paula har kommit hem från Egypten nu. Vi ska äta mat och kolla på bilder därifrån :)

19 okt

Idag har jag varit på praktiken som vanligt, fick ett sms av Emma i morse att hon behövde klippa sig så hon kom förbi innan jag slutade. Nu i kväll åt jag på coffee & lounge med Saara, Hanna och Maja. En riktigt god räksallad blev det!
När jag kom hem hoppa jag in i duschen och nu ligger jag här under täcket :) Ska snart ta mig upp och borsta tänderna innan jag säger godnatt. Filip är i Stockholm och är inte hemma förrän i natt. Läskigt, är så mörkrädd!
:(

18 okt

Varför kan jag klicka mig in på alla andras bloggar förrutom min egen? Det står "not found"
hhmm... Irriterande!

21.01

Nu har jag och filip dukat upp med lösgodis och dipp med grönsaker, ovanligt haha :) Vi ska kolla på heartbreaker, hoppas den är bra! Imorgon börjar jag praktiken klockan elva, efter lunch någon gång kommer Jakob och klipper sig. Det är planerat att jag ska tvätta och träna på kvällen
Tidigare idag gick jag, Saara och Maja runt gastuberg/djulörundan i det fina vädret :)

Me and my love


Hitta en bild från Filips Mammas bröllop i Maj ♥


Vinterkappa

Har nyss kommit hem till mamma och pappa efter att ha varit i Vingåker och klippt farmor :) Vi ska äta kyckling och klyftpotatis innan jag beger mig till lägenheten igen. Dagen kommer bestå utav städning och djulörundan med Maja, kanske Hannah också! Efter maten ska jag och mammi klicka hem en kappa som jag hitta imorse, superfin var den, tror det får bli en svart, det passar till allt :)


En gammal bild ifrån Emelies 18-årsdag


Snygga skor

Har hittat ett par vrålsnygga skor (Matsumoto) ifrån Nelly.Ska klicka hem dom så fort jag har pengar för det på kontot, svarta eller grå blir det! Åååh

16.00

Är tillbaka i lägenheten nu.Var hemma hos Mamma och Pappa och åt potatismos, korv & lingonsylt, sitter alltid fint! Gick djulörundan tillbaka hit och nu sitter jag här. Filip är uppe så vi ska göra lite te och sätta oss i solen :) Ser inte ut som att det blir nog bowling ikväll men förmodligen bio, the other guys blir det isåfall!
Puss och kram

Sooool

Underbart väder ute,superfin höst i år. Nästan sol hela tiden :) Tänkte ta och gå djulörundan innan jag ska hem till Mamma och pappa för att äta lite med dom, skulle vara skönt! Dagen idag ser ganska lugn ut, inget speciellt planerat förrutom att jag skulle vilja bowla ikväll igen. Filip har gått och blivit förkyld men ska försöka få med han ändå :) Jag älskar lugna helger ibland!
Igår var vi som sagt i Baggetorp hemma hos Hanna.Jag och Hanna hjälptes åt att lägga i folieslingor i Annas hår, och sen klippte jag henne. Resultatet blev grymt bra, och hon blev också nöjd! Mats och Camilla bjöd på mat och panacotta med hallon till efterätt, sjukt gott! Vi kollade lite på idol, åt dip & grönsaker och gottade oss hela kvällen, sen vid ett gick bussen in tillbaka till stan igen.

15 okt

Idag börjar jag mellan tolv/ett. Ska hoppa in i duschen nu och sen cykla ner på stan och köpa mig världens sötaste blus som jag hitta igår på Åhlens! Måste hem sen en sväng och gå ut med thindra innan jag börjar praktiken.
Ikväll åker vi ut till Hannah i baggetorp.Blir en mysig vinkväll framför idol :) Ska även färga och klippa Annas hår, om hon vågar!

14 okt

Anledningen till att jag inte har skrivit här på ett tag är för att internet har knasat sig här i lägenheten.Har ändå inte gjort något speciellt egentligen, varit på praktiken, tränat och umgåts med vänner & familj! Imorse blev jag inringd till tandläkaren kvart över nio,skulle laga ett hål som de upptäckte på undersökningen i början av veckan :( Usch,har aldrig gjort så ont efteråt och bedövningen har nästan suttit i hela dagen! Mamma var med och hängde även med till praktiken så jag kunde klippa henne och lägga i lite slingor, resultatet blev bra och hon vart nöjd. Till lunch åt vi på choy's garden tillsammans med pappa :) Nu ikväll har jag, Maja och Hannah varit och tränat en stund, nu har jag precis kommit ut ur duschen och filip har kommit hem. Så vi tänkte kolla på en film och så småningom sova!
Fick förresten en ansiktskräm från Marja Entrich av Anna-Karin idag, jätte gulligt! Bra för mig också som jättelätt får torr hy på vintern. Imorgon börjar jag klockan tolv ungefär eftersom de flesta är iväg till London över helgen, Pappas syster kommer förbi och klipper sig. Kvällen och resten av helgen ser lugn ut, skööönt
En bild från när jag, Maja och Hannah gick djulörundan ♥

helgen!

I fredags bowlade jag och filip :) Gick inte alls bra och det slutade med att filip vann, men det var kul ändå! Efteråt gick vi hem och satte på några avsnitt av prison break. Somnade ganska skapligt
Igår var det födelsedagsfirande på gång för Sabina, kom dit vid sju och åt riktigt god mat! Jag älskade efterrätten, det var någon slags panacotta med blåbär på, supergott! Kvart över ett var vi inne med bussen i stan, då hämtade Filip och Maffe mig och Maja.
Ser ut att bli en lugn dag idag, ska gå och handla snart med filip, sen ska jag ut och gå med Maja någon gång idag!
Uppdaterar kanske senare :)

22.13

Idag har Saara och Hanna varit här och gjort mig sällskap.Vi laga mat och kolla på American Psycho, vilken sjuk film! Maja kom nu ikväll också, Vi skulle egentligen ha åkt iväg och tränat men det blev inte så,vi var ute en sväng innan vi gick tillbaka upp hit. När dom åkte hem hoppa jag in i duschen och har precis lagt mig i sängen. Filip är på hockey i Södertälje med Martin, så jag tänkte kolla ett par avsnitt av prison break medan jag väntar på att han ska komma hem. Imorgon ska jag till praktiken och efter det måste jag hitta en present till Sabina :) kvällen blir lugn, ser ut som det blir filmmys här men på lördag blir det annat!
Godnatt

7 okt

Klockan är elva och jag ligger fortfarande i sängen.Försovning, mensvärk och ösregn fick mig att stanna hemma ifrån praktiken ännu en dag. Pappa har nyss varit här och lämnat alvedon så imorgon s k a jag till praktiken :) Saara är förövrigt hemma ifrån Tingsryd, så hon och Hanna kommer upp hit en stund när de varit på stan. Vi skulle egentligen träna efter praktiken men jag får se hur det ser ut ikväll. Måste också ner på stan, känner mig ganska stressad inför lördag, har inte köpt något till Sabina än och har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Får försöka fixa det imorgon!
Var förresten i behov av ett balsam här om dagen och eftersom jag inte är tillbaka i Sthlm förrän om 3v. och kan utnyttja rabatten vi har så gick jag in på Åhlens och köpte mig ett balsam ifrån Aussie. Såg att de hade fått bästa omdömet i Veckorevyn så jag tänkte prova det och jag älskade det! Ska skaffa schampoo & hårinpackning i samma. grymt!
Igår kväll prata jag och filip mer om resor, vi båda vill utomlands as soon as possible. Pratade först om nyår, sen om att åka tillbaka till Spanien under påsklovet.Men vi får se hur det blir, skulle vara kul att slå på stort nästa sommar annars då jag fyller 18 och filip blir hela 20 :) Men vi får se helt enkelt!

00.26

Hur kan det vara så sjuukt kallt redan nu? Jag fryser så fort jag går utanför dörren.
Helst av allt vill jag utomlands nu, älskar sol och värme!
Vill tillbaka till Spanien med mitt hjärta!

6 okt

Är hemma från praktiken idag.Hade ont i magen imorse när jag vaknade och kände att det var lika bra att ligga kvar. Har nyss varit hemma och varit ute med thindra och ätit lite grekisk sallad. Fan vad kallt det har blivit ute nu, snart får man plocka fram dunjackan även fast det bara är början på oktober! Är iallafall tillbaka i lägenheten nu och väntar på att Maja och Hanna ska dyka upp :) vi ska mysa lite framför Wolverine som Hanna bestämt att vi ska se på. Lite senare ska vi ut till baggetorp för jag ska klippa Hannas pappa och lillebror.
Vill ha helg nu.På lördag ska Sabina firas med tjejmiddag och fest!

En bild från förra veckan när Ewelina sminka mig

RSS 2.0