Monday

Idag gick vi tidigare och var hemma med tåget redan vid fem.Pappa hämta upp mig så åkte vi hem tillsammans och åt mat. Han skjutsa mig tillbaka till lägenheten vid sju och sen dess har vi tvättat och nu ligger jag i sängen. Har precis varit nere och hämtat det sista och ska försöka sova nu. I morgon har vi modelldag på salongen, vilket betyder att vi får ta med oss folk och färga/klippa dom. Har tyvärr ingen som åker upp med mig, men Sabine ville bli färgad så det ska i allafall jag och Saara göra på förmiddagen.
Time to sleep, godnatt

kaos

Stockholm var kaos, en söndag! Mycket folk, tågförseningar och snöoväder. Fick med mig stövlarna i från Zara och en julklapp till mamma i allafall.
Nu i kväll har mamma varit uppe en stund, vi åkte med henne en bit när hon skulle hem och hoppa av vid Ica Nära för att handla lite. Resten av kvällen har vi ätit grönsaker med dipp och kollat på parlamentet och Beck.
Salongsdag i morgon, hemma vid sju. Då ska jag hem och äta tillsammans med pappa :) Hoppas verkligen inte tågen är försenade i morgon, då blir jag tokig!
Godnatt ♥

Myskväll

Igår försov jag mig totalt, hade ställt klockan på tio över åtta för mamma skulle hämta mig klockan nio. Men jag hörde aldrig klockan ringa så när jag vakna, klockan nio, stod mamma redan utanför med bilen och vänta. Blev stressigt som tusan, men vi kom iväg till tuna park ändå. Hittade inte några skor alls som jag fastna för, och stövlarna i från eco by scorett satt inte alls bra. Men vi åt lunch där och kolla vidare en stund. Hittade juklappar till pappa och ida, och även julpynt till lägenheten. En julstjärna, julkulor, bordstabletter, en lykta och ett änglaspel kom jag hem med :) På kvällen kom Saara och Sabina hit runt sex. Vi gick iväg till coop och mötte Hannah, Maja och Matilda och handla även lite till kvällen. Vi gjorde i ordning fläskfilé i gräddsås, pasta med fetaost-sallad, supergott var det!! Efter det kolla vi på så mycket bättre och sen satte vi på skräckfilmen see no evil. Ingen film jag rekommenderar men vi satt uppkrupna i soffan och var rädda ändå :) Strax efter ett gick de ner på stan och till nattbussen.
Idag tar jag och Filip tåget till Stockholm klockan 12.17. Ska till Zara och köpa ett par stövlar där som jag såg för ett tag sen, kan tyvärr inte vänta längre! Sen ska vi handla lite julklappar och julpynt, men vi får se vad vi hinner med för tåget hem går nämligen halv fyra.. Gick inte regionaltåg förrän senare på kvällen och x2000 får jag inte åka med mitt pendlarkort. Hoppas verkligen inte vi får sitta och vänta på några förseningar, då blir det ännu mindre tid uppe i Stockholm.
En bild från några veckor sedan tillbaka, när Linnea sotat mina ögon..
Puss och kram sålänge!!

21.33

Jay Smith - Against all odds. Så jävla underbart!

Massa snö!!

Har inte funnits så mycket tid till att uppdatera förrän nu. Igår åkte jag med tåget klockan sex till skolan och klockan åtta hade vi historia, sen idrott och svenska. Vi fick tillbaka våra prov på svenskan, hon berömde mig över att jag utvecklats och det märks när jag skriver, så det var kul. Dock skulle jag komplettera lite till provet, hade satt fel personer på fel plats eller vad man ska säga. Hur som, när dagen var slut åkte jag, Elisabeth och Sabine och mötte upp Ewelina vid Nacka forum. Har aldrig varit där, men gud så stort det var!! Hittade dock inga stövlar som jag letat efter överallt nu. Vi åt innan vi åkte in till stan, det blev enchiladas i från taco bar. När vi kom in till stan gick vi snabbt till Scorett i Sergelgången för jag har hittat ett par stövlar i från eco by scorett där, men kön var lång så jag hann inte fråga om min storlek för jag va tvungen att ta tunnelbanan mot globen. Hann springa lite i affärer där innan jag mötte upp Filip, Tomas och Paula för att kolla på hockey. Djurgården mot Frölunda var vi på. Jag är inget större sportfan men det är kul att kolla live, stämningen gör väldigt mycket! Vi var hemma ganska sent och då stupa jag i sängen och i morse när jag vakna var Filip på jobbet. Idag är jag ledig, svenskan var inställd så det kändes onödigt att bara åka upp till historian och det förstod Martin så det var skönt. Ska städa upp lite här, sen kommer Saara och Hannah förbi. I kväll blir det nog filmmys och imorgon åker jag och mamma till tuna park för att köpa stövlar och julklappar! På kvällen kommer några tjejer hit :)

Saara, Johanna, Jag och Elisabeth här om dagen. Hon fick sig ena riktiga gaddar utav snön haha!

Yeeeyy!

Efter skolan idag gick vi några tjejer en snabbis på stan. Vi gick till amoress för Saara skulle köpa en jacka, och den var superfin på och passade perfekt till henne :) Vi tog tåget halv sex hem och var hemma vid sju. Pappa hämta oss sen följde jag med hem och åt potatis och lax. Var inte hemma så länge för vid åtta kom Jennika och hämta upp mig, hon fick sitt körkort idag och inte nog med det, hon fyllde 18 i söndags och klarade både teorin och uppkörningen idag, så himla duktig! Grattis verkligen!! Vi hämta upp Saara, Maja och Hannah sen har vi åkt runt ett bra tag. Nu är jag tillbaka i lägenheten och ska snart sätta på en film tillsammans med Filip.
Godnatt på er ♥

Ååhh

Snart slänger jag mobilen i väggen!!

Myyys

Har myst runt hela dagen i mjukiskläder och bara tagit det lugnt. Skönt :) Tog cykeln hem vid tre till mamma och pappa och umgicks lite med dem. Åkte tillbaka med pappa runt fem och då gick jag och Filip till Ica Nära och handla lite. Nu har vi precis ätit tacos och det var hur gott som helst! Ska hoppa in i duschen och sen kolla klart på The fast and the furious innan det är dags för att sova. I morgon går tåget klockan sju!

sega söndag

Igår åkte vi tillsammans med Tomas, Paula och Viktoria till Stockholm med 09.10 tåget. Väl framme gick vi direkt till NK för att hitta en vinterjacka till Filip. Det var urplockat som tusan men Filip fick med sig en superfin marinblå Canada Goose där i från :) Sen tog vi en fika där innan vi gick vidare. Jag köpte en födelsedagspresent till Jennika och strumpbyxor, sen fick jag även en julklapp av Filip, men den får inte öppnas förrän på Julafton! Vi var hemma med tåget tjugo i fyra och då var det bara att börja fixa sig.. Klockan sex var det middag hos Jennika, hon hade gjort det så himla fint och maten var supergod! Tre olika pajer att välja emellan :) Kvällen fortsatte med presentöppning, spel och mycket dans. Så kul att det blev så lyckat!!
Idag är jag inget annat än seg, har sovit få timmar sen i torsdags.Ska bara vara hemma och ta de lugnt, städa och dona. Tror det blir köpmat till och med :) I morgon är det salongsdag och det tråkiga är att både måndag och tisdag kommer vara det framöver. Men det är bara att bita i hop och se fram emot en mysig jul, Danmark i början av Januari och även London i slutet av januari. Blir alltid lättare när man har något att se fram emot!
Måste avsluta med att säga Grattis till fina Jennika som fyller 18 år idag!! Hoppas du får en underbar födelsedag ♥

friday

Kvällen igår var super! Efter skolan åkte jag, Johanna och Saara till Globen för att kolla bikboks utbud. Det var 50 % på alla plagg i hela butiken. Fick med mig en myströja och en bh där i från. Efter det mötte vi upp Elisabeth vid Södra station och tog bussen hem till hennes morfar. Vi fixade oss innan det blev snabbmat på mcdonalds. Sen tog vi tunnelbanan till Karlaplan och mötte upp Anneli så vi kunde gå hem till Nina. Det bjöds på vin och chips medan de pratade om sminket som heter Kailo. De hade plockat ihop ett kit vi fick köpa till bra pris innehållande puder, mascara, ögonskuggor, ett läppglans och ett läppstift. Valde ganska neutrala färger som jag gillar mest, och ett mörkare läppstift som jag gav till mamma. Solpudret var i leopard! Vi tog tunnelbanan där i från ungefär halv elva till slussen där vi tog bussen till lägenheten vi skulle sova i. Där fortsatte vi och kom inte i säng förrän sent men upp kom vi klockan halv åtta då det var dags för skola igen. De få bilder som togs är suddiga tråkigt nog.

Nu har precis jag och Filip kollat på idol tillsammans, Jay är otrolig! Han slår alla med hästlängder. Vi ska snart sätta på den sista av The fast and the furious innan det är dags för att sova. Vi åker till Stockholm i morgon över dagen och på kvällen ska vi fira Jennika som fyller 18 på söndag :)

Godnight ♥

grreeaat

Har blivit klar med inlämningsuppgiften nu till imorgon, så det känns skönt! Efter att jag hade klippt åkte jag och mamma och tog en mysig snabbfika på Sultans. Nu ikväll har jag pluggat klart och fixat med saker tills imorgon. Måste ha med mig saker tills på fredag och jag får absolut inte glömma något. Efter skolan imorgon drar vi och fixar oss med Ewelina, sen ska vi äta något tillsammans innan vi ska vara på Karlaplan. Skitbra att vi får låna Elisabeths morfars lägenhet och sova kvar i.  Ska kolla på The hangover nu med Filip ♥
Godnatt

Onsdag

Skönt att vara hemma tjugo i två för en gångs skull! Jag hoppade bilden och valde att åka hem och plugga istället. Har både inlämningar och prov tills imorgon och på fredag. Ska sätta igång redan nu för klockan sex har jag lovat att klippa en vän till mamma. Imorgon kväll har våran makeup-lärare ordnat så vi ska få komma och kolla på smink i från hennes märke. Ska bli superkul och hon ska även fixa ihop kit som vi får köpa till bra pris! Blir kvar i Stockholm över natten, inte bestämt än riktigt vart men Elisabeth skulle kolla upp det. Så imorgon hinner jag inte plugga något.. På fredag blir det lugnt, men på lördag blir det andra bullar! Stockholm över dagen för shopping och på kvällen ska vi fira Jennika som fyller 18 år på söndag!! :)

plugg

Sitter och väljer ut viktiga delar av ett svenskahäfte om upplysningen.Fick reda på idag att det är inlämning på torsdag och prov på fredag. Filip är iväg och köper skagenbaguette och lite godis så jag kan tugga på något under tiden :) Idag var det sista makeup-dagen på ett tag, vi höll mest på med 60-tal men efter lunch hade vi en tävling där vi skulle minnas och sminka av en bild vi kollat på i fem sekunder. Vi slutade så vi hann med halv fyra-tåget och sen jag kom hem har jag hållt på och pluggat. Ska fortsätta nu så jag slipper sitta hela natten!

18.50

Slänger ihop ett snabbt inlägg nu.. Har fått lite vettiga saker gjorda idag, varit nere på stan också och köpt lite småsaker. När Filip kom hem i från jobbet gick vi och handla lite så vi ska snart koka ihop något innan det blir kväller :) I kväll har jag lovat att vi ska se på fotbollsgalan, är inte så speciellt intresserad men hur som helst. I morgon är det sista make up-lektionen och på kvällen ska jag åka och träna med Hanna, Maja och kanske Saara.
Pratade nyss lite snabbt med Haza. Hon är supergullig och ger än alltid positiv energi! Blir alltid lika glad av att höra från henne då och då även fast vi umgick hela, hela tiden förrut. Minnen sitter alltid kvar, och som hon sa "gammal vänskap rostar aldrig"

Home

Igår var det tvättid till klockan två. Då kom mamma och hämta mig för vi skulle äta tillsammans med pappa på fars dag. Så himla god mat, kyckling och potatis med champinjonsås! Den är supergod och ett bra tips är att hälla i extra champinjoner. Efter maten klippte jag mamma och pappa och sen åkte vi till Willys och handla lite till lägenheten. På kvällen kolla jag och Filip på The fast and the furious och åt dipp och grönsaker. Mysigt!
Blev hemma idag, vaknade upp med samma magvärk som jag gjort i några dagar nu. Hoppa in i duschen men när jag var klar kände jag att det var bäst att stanna hemma iallafall. Somna om en stund och sen har jag suttit och googlat på vad det kan vara. Shit, de står ju massa så jag blir rädd för allt! Ska kolla upp det så jag inte håller på att få urinvägsinfektion igen. Missar frisör dagen idag, vilket tråkigt nog bara känns förjävla skönt. I morgon är sista make up-dagen och jag ska verkligen till skolan!!
I kväll är det träning på schemat eftersom det inte fanns tid över igår, men jag får se om det verkligen är så smart att träna idag. Ska iallafall ner på stan och köpa ett armband i från H&M som jag tänkte köpa igår innan jag kom på att det är stängt på söndagar. Sen måste jag köpa ny dagcreme och lite små saker! Perfekt att ta det idag :)

Sunday

Kvällen igår var trevlig! Vi åt kött och pressad potatis med farsdag-tårta till efterätt. Vi kolla på gamla bilder, en del i från Italien, vad man längtar tillbaka då. Vi planera även att åka till Stockholm nästa lördag, skulle vara perfekt. Då kan jag leta stövlar och köpa något till Jennika som vi ska fira på kvällen. Jag och Filip tog en taxi till lägenheten runt nio-halv tio. Väl hemma kolla vi på The bourne identity, både ettan och tvåan tror jag, hann somna till skapligt i soffan och när jag blev väckt var klockan halv fyra, då var det bara att stupa i sängen. Gick upp vi nio och duscha och nu sitter jag här, vi ska ner på stan snart och köpa lite småsaker jag inte köpte igår plus lite mat. Senare kommer mamma och pappa och hämtar mig, ska fira fars dag hemma och klippa dom. I kväll är planerna att vi ska i väg och träna, skulle vara skönt.


Spanien 2010

beautiful

Ooh shit!! Nu är väl mina ögon fyrkantiga snart så länge som jag har suttit här och letat efter stövlar och klockor. Förstår inte hur svårt det ska vara att hitta ett par stövlar som faller mig i smaken. Däremot har jag hittat den finaste klockan jag någonsin sett och den ligger numera etta på min önskelista till julen! Ååh  ♥
Måste fixa till mig nu, vi ska ju snart åka!

13 nov

Klockan elva kom Mamma och hämta upp mig i lägenheten, vi gick en sväng på stan. Skulle köpa något till Pappa eftersom det är fars dag imorgon. Vi gick även runt på H&M och jag hitta en kavaj med supersnygga detaljer! Det och lite andra småsaker fick bli en tidig namnsdagspresent i från Mamma :) När vi var klara hängde jag med hem och åt mat och sen slog jag mig ner här. Tänkte snart åka tillbaka till lägenheten och hoppa in i duschen. Ikväll är planerna att jag och Filip ska hem till Tomas och Paula för mat!   


Bjuder på en bild från en tjejkväll i vintras


fredag kväll

Har inte så mycket att skriva. Är helt slut efter den här jobbiga veckan! Har nyss kommit tillbaka till lägenheten, Jag och Filip har varit hemma hos Mamma och pappa på middag. Fläskfilé och potatisgratäng, fint! Ska kolla på en film nu kanske, skönt med en lugn kväll. I morgon ska Mamma och jag ner på stan på förmiddagen och köpa något till Pappa. På söndag är det fars dag :) Big love to you

16.24

Kom nyss hem i från en seg skoldag. Fick ta ett tidigare tåg hem eftersom halv fyra-tåget tydligen är inställt hela denna vecka. Skönt att slippa ha dötid i två timmar på centralstation. Ska i väg på en fika vid halv sju med Maja, Saara och Hannah annars händer det inte så mycket mer idag, är trött som tusan! När jag kommer hem ska jag göra i ordning lite saker sen gå och lägga mig på direkten. Imorgon går tåget klockan sex och våran första lektion börjar åtta så jag behöver all sömn i världen!

Doown

Puuh vilken dag och vilket väder!! Dagen bestod av bröllopsminkningar och sotning. Idag fick våran lärare Annelie reda på att hon inte längre ska undervisa oss i make up, för våran sista lektion är på tisdag!! Det gör mig sjukt ledsen om jag ska vara ärlig, make up lektionerna är ren lycka. Alla tycker det är en höjdpunkt och vi har superkul! Förstår inte hur det kan beslutas en vecka innan och inte heller vad som ligger bakom. Jag vet bara att jag kommer ha väldigt svårt att komma upp i vinter och pendla till något jag inte tycker om! Jag hoppas det löser sig, för jag tänker bara på hur jag ska göra annars... Idag iallafall tog jag och Elisabeth oss till Fridhemsplan i snöovädret för att hämta mina skor som jag ringde och la undan igår. De hade bara vänsterskon så jag fick ringa till Solna centrum och lägga undan ett par där istället. Krångligt, men när jag har bestämt mig för något så.. Jag, Saara och Sabine tog tunnelbanan dit när vi slutat, halv tre. Hämta mina skor och gick runt ett tag innan vi tog halv fem tåget hem. Då ringde de i från Fridhemsplan och hade hittat högerskon där.. Haha! En positiv sak idag är att Mamma ringde mig på lunchen och hade bokat några dagar i Danmark i Januari. Det blir jag, Filip, Mamma och Pappa om inte han ska åka skidor istället. Bara ta det lugnt på badhotellet och shopping förstås. Mysigt och välbehövligt!! Nu har jag precis ätit med Filip och Maffe, ska kolla på tv eller spela tv-spel innan jag måste sova! Klockan står på halv sex och tåget går sju. Godnatt

8 nov

Slog mig ner i soffan så fort jag kom hem, så himla trött!! Tåget till skolan och tåget hem var båda försenade, Undra hur det kommer se ut i vinter om förseningarna börjar redan nu! I morgon ska det tydligen bli 2 dm snö också sa Mamma. Hur som, idag har vi haft egen hårvård, fick min utväxt slingad av Evelina, det blev bra, känns lite ljust bara. Vi smet iväg lite tidigare för att hinna till Scorett i PK-huset. Jag reklamera mina skor, och la undan ett par till i morgon. Men de fanns bara ett par kvar på Fridhemsplan, så jag ska försöka ta mig dit på lunchen med Elisabeths hjälp :) I morgon går tåget klockan sju och bröllopssminkning står på schemat. Nu ska jag spela tv-spel med Filip eller slå på en film! Later

Sunday morning

Kvällen igår var supertrevlig! Vi kom dit ungefär klockan fem. Då bjöds det på mat och god dricka och till efterrätt var det en slags chokladtårta. Det var kul att träffa folk man inte sett på flera år på grund av att man bor så långt i från varandra. Kvällen blev inte så lång, filip och jag var hemma runt halv tio. När vi skulle gå ut en snabbis under kvällen så gick min dragkedja på mina nya skor sönder :( Men jag har bytesrätt en vecka till så jag måste ta mig till PK-huset imorgon. Tyckte om dom jätte mycket!! Hur som helst, ligger kvar i sängen nu och ska snart gå upp. Ska klippa pappa och Jakob idag om jag hinner. Kom nyss på att tvätt tiden börjar redan klockan två! Ikväll ska jag bara ta de lugnt med en godispåse framför någon bra film, i morgon går tåget klockan sju och det ryktas om att det är egen hårvård :)

Lilla lady

Igår kväll åkte jag och Filip hem till Mamma och Pappa och åt trerätters, syster och Jakob var också med :) Efteråt skjutsa Mamma mig till Jennika där också Saara var, vi satt och snacka i timmar innan Alex kom och hämta oss. Har precis städat upp lite här och ska snart åka till Vingåker och hälsa på farmor, även åka förbi farfars grav.. Ikväll blir det 70års-kalas. Kommer bli supertrevligt! Förresten, någon som kan svara på vart min "rad" över inlägget har tagit vägen och hur man får tillbaka den? Den är puts väck och det skulle vara kalasbra om den kom tillbaka så jag kan lägga upp bilder osv. Det kanske är hur simpelt som helst, men jag är inte så kunnande på sånt här, haha Dags för frukost, är hungrig! Skriver kanske mer ikväll!

torsdag

Igår efter Jennikas körlektion gick vi en runda på stan. Köpte med mig en massa örhängen, och en klänning jag har kollat på tidigare, den hängde på rean inne på H&M, en aning stor.. men jag var tvungen, sånt kan man fixa till själv :) Mamma kom och hämta mig vid sex här, följde med hem och åt med familjen. Riktigt gott var det! Vid halv nio åkte jag och träffa Saara, Sabina, Hannah och Maja som kommit hem i från Stockholm. Jennika ringde och ville att jag skulle komma upp till henne och Linnea, så vid halv tio gick jag upp dit. Vi satt och prata, åt dipp & grönsaker och drack gott. Det var trevligt! Nu ska jag gå upp och fräscha till mig, ska möta upp tjejerna på stan om en timme ungefär. Vad som händer mer idag vet jag inte riktigt, ska färga min systers hår, och Jennika ville ha sina jeans insydda. Så vi får se! Känner mig inte helt hundra..

Aarrgh!

Jag är något arg och stressad just nu! Vakna upp med en hals som kan liknas vid ett rivjärn, ryggont och mensvärk. Skulle nyss gå ner till tvättstugan och slänga i en maskin, men då går det inte att låsa upp? Jag stod där i säkert tio minuter utan att få upp låset. Klockan halv två ska jag gå i regnet u t a n paraply till ungdomsmottagningen och innan det var det tänkt att tvätten skulle vara klar, men nu hinner jag absolut inte tvätta allt. Ååhh! Vet inte alls hur jag ska göra nu.. Både jag och Filip har legat sjuka och har inte haft ork, så det var mer än nödvändigt nu. Men jag ska lösa det här, ska bara äta en stor frukost först

2 nov

Har legat vaken sen Filip gick till jobbet vid sex imorse. Har inte kunnat somna om än men jag känner mig rätt pigg ändå! Ligger och lyssnar på Picture med Kid Rock och Sheryl Crow medan jag kollar runt på internet. Igår kväll skulle jag och Filip ha åkt hem till hans pappa men det blev framskjutet till ikväll så vi tog de lugnt här istället :) Vi åt lax, spela buzz och innan vi somna kolla vi lite på Zodiac (tror jag den hette?) som gick på Tv. Idag ska jag hem en sväng på lunchen och gå ut med thindra, sen ska jag träffa Saara, Maja och Hannah. Färgade aldrig Hannahs hår igår, så vi får ta det idag istället. Funderar starkt på att gå och sola också, även fast jag lovat mig själv att försöka hålla mig undan solarier.. Känner mig blek och trist när det går mot vinter! Hursomhelst måste jag se till att bli av med den här eländiga hostan, annars får jag väl gå och kolla upp så det inte är något. Vill inte ligga i sängen hela lovet, känns som jag har gjort det superlänge nu! Skulle vilja komma igång med lite träning igen. Ska kika runt lite till innan jag går upp, hade tänkt lägga upp en bild från förra vintern på mig och Hanna, men den där raden ovanför inlägget är puts väck och jag vet inte riktigt hur man fixar med det, så det får vänta!

tröttis

Helgen blev lugn, vilket var väldigt skönt! I fredags var vi några stycken här och åt familjepizza, kolla på idol och spela buzz :) I Lördags gick jag, Filip och Maffe och såg Saw i 3D, uäh. Den va vidrig! Tycker mer om när det är läskigt än äckligt egentligen. Nu är klockan två och jag ligger fortfarande i sängen. Är förkyld och har nu insett att jag inte kommer bli av med det hur mycket jag än vilar! Hanna kommer snart upp hit, ska lägga i färg i utväxten på henne. När Filip kommer hem i från jobbet ska vi åka hem till Tomas och Paula för att äta mat och umgås..
Ska plocka ur diskmaskinen och städa vidare nu, yeeey!


RSS 2.0