Fest fest!!

Tillbaka nu i lägenheten efter att ha firat Saara hela kvällen/natten. Kom i säng vid sex i morse och steg upp strax innan tio, är helt slut som människa just nu men det är smällar man får ta!! Det bjöds på trerätters som bestod av vitlöksbaguette och skagen till förätt, plankstek och sedan cheesecake med daim, mums var det!! Saara hade gjort allt så bra, det uppstod lite problem under kvällen tråkigt nog! Men det kändes ändå som vi kunde fortsätta efter det. Hon blev superglad över hennes presenter :) Vid lunch hämtade Magnus mig, Jennika och Emelie idag, vi var så trötta så vi satt och skratta hela tiden!! :) Tänkte försöka få tag i några bilder som jag kan visa sen. Nu blir jag snart upphämtad och ska hem och klippa mamma. I kväll ska jag och Filip förmodligen beställa hem kebab, kolla på solsidan och bara ta det lugnt. Det behövs verkligen!


11.11

Är lite stressad just nu, gick precis upp och jag har ganska mycket att göra idag. Vaknade redan klockan åtta då Filip skulle i väg, men jag kände att mer sömn skulle behövas till i kväll. Jag ska börja städa lite här, kan liknas vid ett bombnedslag!! Senare i eftermiddag kommer Sabina, Jennika och Emelie hit, vi ska vara här tills klockan sju ungefär då Magnus kommer och hämtar oss. Hoppas det blir en superbra kväll och att Saara får något att minnas ♥

Sitter och vääntar på att svenskan ska bör...

mms_img24260 (MMS)

Sitter och vääntar på att svenskan ska börja. Slutar om en timme. Skönt :) lägger upp en bild på fina tjejer <3


På tåget

Sitter äntligen på tåget efter en försening på 20 minuter. Köpte mig en varm choklad ifrån pb att värma mig med under tiden. Tur att man har så fina classmates, annars är det ganska enkelt att vända på klacken och knata hemmåt igen när det är iskallt och förseningar. Speciellt när man åker själv. Nu kommer jag komma ännu mer försent till historian, inte så bra med tanke på att jag åkte hem tidigare igår. Ska i allafall försöka tajma in samma buss ut till Värmdö som Evelina, hon var tydligen också lite sen. Är hemma strax innan fyra om tåget hem går som det ska, då ska vi tvätta och senare ikväll ska vi hem till mig och äta kyckling och wok,mums! Ida kommer hem över helgen också. Imorgon kommer Emelie, Jennika och Sabina till lägenheten. Vi ska fixa oss tillsammans och umgås lite innan Magnus kör oss dit vi ska fira Saara :) ser ut som det blir en kanonhelg!!

Skrillor på schemat

Sitter på x2000 just nu tillsammans med Saara. Tåget som vi ska åka med egentligen är inställt till den 25 februari men jag klagar inte! När vi kommer fram ska vi ta bussen till Gustavsberg för att åka skridskor. Inte alls sugen, jag är redan frusen efter att ha väntat på tåget :( I kväll ska tjejerna till Collage men jag som fortfarande är plutt får vänta ett tag till och hoppas att de kan ha lite kul åt mig också! Jag ska istället hem och umgås med pappa, och även klippa honom. Pusspuss

Sovdags nu!

Nu har jag kommit tillbaka till lägenheten efter att ha varit hemma och ätit mat tillsammans med mamma och pappa. Det var hur gott som helst! Jag rotade fram en gammal skiva på mitt rum också med massor av bilder på som jag har sparat eftersom att våran dator gick sönder. Superkul att ha kvar allt och kolla tillbaka på. Tänkte ladda upp några i morgon så ni får se!!
Yesterday was the big day! ;) Saara fyllde hela 18 år så på lördag ska vi fira henne och även övernatta tillsammans. Jag och Filip hade även två år så på kvällen gick vi till olympos och åt mat, sen var vi här och hade det mysigt. Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord i flera timmar innan klockan blev lite för mycket.
Godnatt på er!

You are a firework

Hallå :) har inte uppdaterat på ett par dagar så jag slänger upp ett inlägg lite snabbt så skriver jag mer ikväll om vad jag har gjort de senaste dagarna. Sitter i skolan just nu och vi har precis haft färgteori. Inte kul! Det blir ganska lugnt i dag. Ska ut och gå en promenad tillsammans med Emelie och sen hem och umgås med mamma och pappa. Nu ska jag be någon tvätta mitt hår och lägga i en hårinpackning innan vi går och köper mat. Aldrig fel med lite huvudmassage! :) Skriver mer ikväll. Pusspuss

Plankstek

Kvällen igår var toppen! Jag hade det superbra tillsammans med Sabina och senare kom också Saara och Matilda :) Idag har vi varit trötta och sega så vi har kollat på film och tagit det lugnt. Mamma och pappa lämnade av Thindra här vid halv nio eftersom de skulle till Göteborg och kolla på Robert Gustavsson nu i kväll. Vi har ätit plankstek tillsammans, vi ersatte sparrisen med champinjoner eftersom vi inte hittade några på ICA Nära, men det blev minst lika bra för det! Nu i kväll ska vi fortsätta ta det lugnt och förmodligen bara kolla på film.
Pusssis


Friday

Hello! Tänkte snart hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Jag har varit ute på en timmes promenad tillsammans med Filip runt Djulö alé och Gastuberg. Jag är trött och det känns som jag ska sova snart, men det funkar inte! För om ungefär en timme kommer Sabina hit så jag måste sätta lite fart! Senare i kväll kommer förmodligen också några av Filips vänner och Saara :) Ha en bra kväll!

I'm in love with my new bag


Fullt upp

Sitter helt utslagen i soffan just nu och väntar på att Jennika ska hämta upp mig. Vi ska åka och handla eftersom det är tomt på frukost i kylskåpet! Efter det ska jag klippa henne och så kanske vi kollar på en film om det hinns med. Jag har varit hemma idag eftersom estetiska verksamheten var inställd och vi kände inte för att åka upp för en lektion bara. Har ändå fått väldigt mycket gjort, var i väg en sväng med Saara på förmiddagen och hann även med att luncha med henne och Hanna på American pizza. Förrutom det har vi storstädat hela lägenheten, tvättat och jag har också gjort klart och läst in det jag ska redovisa i morgon. Nu återstår bara gympaprovet men det hinner jag läsa på i morgon också på håltimmen. När allt är klart ska vi kolla på film och sen blir det bums i sängen. Tåget går klockan sex och jag behöver sömn!

Good night

Tänkte slänga upp ett inlägg här innan jag stänger ner och sätter på en film istället. Skoldagen idag gick ganska fort. Saara hjälpte mig med håret och gjorde lite folieslingor på mig. Blev inte så stor skillnad men ser lite fräschare ut och utväxten är inte lika markerad längre. Känns bra! Efter det gjorde vi ett försök till att färga hennes löshår så det skulle passa in lite mer och det blev lyckat det med. Innan vi gick till halv tre-tåget fick Ewelina äran att sminka mig :) Hon är så duktig på att lägga ögonskuggor, blir alltid lika nöjd! Vi kom hem strax efter halv fyra och sen dess har jag i stort sett bara tagit det lugnt. Känner mig så trött så det får räcka här. Skriver mer imorgon!! ♥

Måndag kväll

Hallå :) Emelie följde med mig och Saara upp till Stockholm idag. Jag blekte folieslingor och toppade henne och när vi kände oss klara tog vi en sväng in på Gina tricot. Hittade en supersöt ljusrosa spetsbody på rean för ynka 49.50 så jag slog till direkt! Vi var tillbaka i Katrineholm strax innan sex och då skulle Maja och jag gått till gymmet men hon hade andra saker för sig så jag körde lite övningar hemma istället. Efter det mötte jag upp Saara, vi gick en sväng och prata lite innan vi gick upp hit och åt gröt tillsammans.
Dags att sova nu, tåget går som vanligt klockan sju imorgon. Godnatt!

22.00

Sitter och kollar på Wallander tillsammans med Filip. Nu i kväll har jag städat lite och när jag var klar och skulle dammsuga stängdes den av och kylskåpet slockna men det var tydligen bara en propp som hade gått så det fixade Filip sen. Jag har också provat på lite hemmaträning med hjälp av en Dvd, körde lite övningar för rygg och mage och det kändes i kroppen efteråt kan jag säga! I morgon ringer klockan halv sex så jag ska försöka sova när vi kollat klart på filmen. Efter skolan ska jag träna tillsammans med Maja, det ska bli så skönt!!
Godnatt på er :)

Let it shine

Godmorgon! Somnade toksent inatt/imorse så idag är jag supertrött! Har mycket saker att fixa idag, ska städa, tvätta, klippa mamma och Filip osv. Ska börja med att snöra på mig skorna och ta en promenad hem för lunch tillsammans med alla. Ida och Jakob åker även tillbaka till Uppsala vid tre så jag ska säga hejdå till dem också. Jag ska försöka göra klart allt så jag kan slöa framför tv och solsidan i kväll. Ska också försöka somna skapligt så jag är piggare i morgon. Later :)


02.57

Har precis tagit på mig en gosig tröja och ett par mjukisbyxor efter en kväll tillsammans med Sabina, Emelie och Saara. Vi började kvällen med lite bowling runt sju och efter det släppte vi av Saara hemma hos Alexander och åkte vidare mot Willys där vi handla en massa gott! Resten av kvällen spenderade vi här med grönsaker, chips, dipp och god dricka medans vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Det har varit en supermysig kväll :) Emelie och jag pratade också om att hon ska följa med upp till Stockholm på måndag när vi har modelldag och färga/klippa håret. Passar perfekt eftersom hon är ledig då också!
Time to sleep, Godnatt ♥

School

Sitter i skolan och är supertrött. Jag låg och snooza i morse också så jag fick stressa i väg till tåget som gick klockan sex. Nu har vi historia och ska göra en powerpoint-presentation om Gustav den II Adolf, slaget vid Lützen osv. som ska redovisas nästa vecka. Vi slutar halv tio och då väntar en tre timmar lång håltimme innan svenskan börjar. Hoppas det går fort så vi får åka hem snaaart!!
Pusssiss


21.05

Hallå igen :) Mamma skjutsa mig tillbaka till lägenheten så nu sitter jag här och inväntar Filip.Tänkte kolla lite på solsidan innan det är dags att sova. Hörde rykten om att säsong 2 börjar på söndag och det är perfekt. Brukar alltid varva ner framför tv innan det är dags för en skolvecka så lite bra program skadar inte!
Fick förresten en försenad julklapp utav några vänner till familjen. Den innehöll en Night grow lash serum. Har funderat på det tidigare så det var kul :) Någon som har testat och tycker att de fungerar? Godnatt ♥

Vinterdepp just nu



Kom hem skapligt i från skolan idag, tåget var inne strax efter klockan fyra. Så skönt att vi får åka med x2000 när inte regionaltågen går som de ska. Skoldagen idag gick så himla långsamt, vid lunch kändes det som att vi skulle ta tåget hem men då var det en svenskalektion kvar. Alla mörka morgonar och kvällar gör att jag känner mig superseg hela tiden. Vill verkligen ha allt som hör våren och sommaren till. Bort med alla jobbiga och tråkiga kläder och framför allt kyla. Är lite avis på Sabine som åker till Kap verde på söndag, vem vill inte åka utomlands till sol och värme just nu? Nej usch,jag har blivit lite vinterdepp av mig! Hur som helst så sitter jag hemma hos mamma och pappa :) vi har ätit pannkakor tillsammans. Måste däremot åka tillbaka till lägenheten snart, i morgon är det fredag igen och klockan ringer för uppstigning klockan fem, och jag får inte snooza till tjugo över som idag.  Då blir det stress!!   

En hemma-tisdag

Godmorgon!!
Tog mig en skön sovmorgon idag och gick inte upp förrän klockan tio. Har precis ätit en skål med vaniljyoghurt och flingor, älskar flingorna med bär, så himla gott! Väntar på att Matilda ska svara tillbaka och skriva att hon är vaken, vi ska tillsammans med Hanna gå och göra lite viktiga saker. Slängde i väg ett sms till Maja och Saara nyss och fråga om de är sugna på att träna i kväll tillsammans med mig så jag hoppas det blir så. Annars ska jag se till att få lite plugg gjort i dag och även ner till stan och dona lite med Saaras 18års-present. Har en riktigt bra idé på gång, vet att hon kommer älska det!! :)
Såg förresten nyss att nästan all snö har smält bort i från balkongen.Hoppas snön försvinner fort så man känner att det är vår snart! Blir genast på så mycket bättre humör utav det.

Söndag

Hejhallå! Jag har varit lite seg med att uppdatera här i bloggen.Var ju i väg till Danmark i några dagar och när vi kom hem hade internet i lägenheten tagit sig en paus. Men jag passar på att slänga upp ett inlägg nu när jag är hemma hos mamma och pappa. I dag har det varit underbart väder! Sol och plusgrader. Skönt att det går mot vår och ljusare tider nu, märkte det förrut när jag var ute. Jag höll på att svettas i min dunjacka! Hur som helst är helgen snart över och skolan börjar i morgon igen. Ska bli så kul att träffa tjejerna i klassen i gen, tycker som mycket om dem!!

 Jag har bara tagit det lugnt den här helgen, i fredags var vi bara i lägenheten och i går på dagen var jag, Ida och mamma i Norrköping eftersom jag och Ida hade tid hos tatueraren. Jag fyllde i min som jag gjorde förra året i januari och Ida gjorde sin första :) Jag var väldigt nära på att göra en till men nu i efterhand känner jag att det var tur att jag väntade med den. På kvällen åkte vi hem till Tomas och åt skräpmat och spela poker. Nu äntligen har jag lärt mig det och förstår lite av det. I kväll ska jag förmodligen fika med några tjejer och ordna med en massa saker tills i morgon. Måste även plugga, har lagt allt på hög så nu har jag en del att göra till veckan som kommer.

Pusssis så länge!


På båten!!

Hallå :) Sitter på båten tillbaka till Göteborg nu. Har nyss tryckt i mig köttbullar så nu är jag proppmätt!! Ska försöka få med mig en sovandes Filip ner till tax-freen och kolla lite snart. Hittade en supergod parfym på väg till Danmark, NYC Sarah Jessica Parker! Och ett juicy tubes läppglans. Får se vad det blir.. Har shoppat lite billiga saker som en långklänning, en sjömansliknande topp i från H&M, armband och hör och häpna, ett par uggs! Världens fulaste skor men så himla sköna! Hittade ett par som var fina för att vara just uggs så jag köpte mig ett par :) Hemma vid nio i kväll och i morgon ska jag till Norrköping och tatueraren så vi hörs efter det!! Pusspuss

Off to Denmark!

Hallå :) Nu i kväll har Jennika och Maja varit här och kollat på film och myst med mig. Nu är klockan strax innan tolv och de åkte nyss i väg. Jag ska snart kolla över vad jag ska ha med mig i morgon och sen sova. Halv nio blir vi upphämtade i morgon bitti men jag vill inte vara alltför pigg så jag inte kan sova någonting på tåget osv. Är hemma igen i från Danmark på torsdag så jag lär inte skriva något under de här dagarna men jag ska försöka knäppa lite kort som jag kan visa här sen. Ha det bra så länge, Pusssis


Första dagen på år 2011!

Nyårsaftonskvällen i går började hemma hos Maja med supergod trerätters som hon och Sabina hade gjort i ordning. Vi stannade hemma hos Maja tills klockan blev runt nio, då skjutsade Jennika alla hem till Matilda där kvällen fortsatte. Vid halv tolv fick jag, Saara och Emelie skjuts till Martin där vi sköt raketer och skålade när klockan slog tolv :) Tack förresten Jennika för att du ställde upp och köra ♥
Jag tog inga bilder, men jag lägger upp några om jag får tag på dem!
Pussis så länge

RSS 2.0