My sunday

Igår vaknade jag halv elva av att Jennika ringer och säger att Emelie och hon hämtar upp mig elva för frukost på Sultans! En skagenbaguette och svartvinbärs-mer satt väldigt fint i min hungriga mage. Vi satt där i nästan tre timmar, innan vi gick en sväng på Åhlens, jag var tvungen att köpa en ny av Aussies hårinpackning. Fick sedan skjutts tillbaka till Värmbol där resten av dagen bestod av lite städning och biljard! När Tomas och Paula kom hem satt vi och prata en stund med dem om London, de hade köpt med sig converse till oss, som vi fick av dem för att vi tagit hand om huset. Så himla snällt! ♥ När vi åkte hem köpte vi med oss hamburgare och åt det här i lägenheten till Solsidan. Jag har haft en superbra helg!
Puss och kram

Helg resume

I lördags kväll kom Emelie och Jennika till lägenheten mellan sex-sju. Sabina kom lite senare eftersom hon jobbade till sju. Vi drack vin, lyssnade på musik, dansa och satt och prata om allt verkligen hela kvällen. Vi körde även utan tvekan som Jennika vann överlägset i. Det var supermysigt och kvällen bjöd senare på massa tokigheter! Haha. Vid halv två körde vi Sabina till nattbussen och mötte upp Filip som hade varit på Statt. Det blev en Mcdrive innan vi fick skjutts hem till Värmbol utav Emelie ♥


Converse



Billigt med Converse i London! Bad Tomas och Paula köpa hem ett par vaniljvita/cremefärgade till mig.
Så imorgon kommer dem hem till mig :)

8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade

Jag har ingen speciell dålig vana faktiskt. Bet alltid på naglarna förrut, speciellt om jag var nervös över något då rök dem direkt. Trodde aldrig jag skulle klara av att sluta eftersom jag inte tänkte så mycket på det men som tur är har jag nu slutat och kan däremot inte tänka mig att bita ner dem. Så himla äckligt och fult egentligen! Någon annan dålig vana vet jag inte riktigt om jag har, inte något jag kan komma på just nu iallafall:)

Äntligen lov!!

Hallå! Gårdagen började inte alltför bra, tog X2000 vid nio upp mot Sthlm, när jag skulle visa konduktören mitt tågkort var det spårlöst borta! Kaos, då fick jag panik och började rota bland alla mina saker men det var ingenstans! Jag hade som tur var mitt kvitto på tågkortet i plånboken och ett kontoutdrag på att jag tryckt av det innan tåget avgick så det gick ändå. Mötte upp Johanna och Sabine i slussen och började dagen med Historia. Efteråt skulle vi ha svenska men vi var så få så vi fick åka hem och läsa hemma istället. Skönt! Jag och fina Sabine tog en snabb vända in på H&M innan mitt tåg skulle gå. Fick med mig en fin topp och en långklänning därifrån som sedan fick åka tillbaka. Satt inte alls som förväntat vilket var synd, klänningen var ju så fin!! Väl hemma i Katrineholm mötte jag upp Hanna och Maja snabbt innan jag och Filip gick och tränade. På kvällen gjorde vi kyckling-taco, supergott :)
Nu har jag lov i allafall och det känns underbart. Åkte iväg med mamma och pappa idag till Vingåker och skulle fika på Citybageriet, men Thindra fick inte följa med in så vi köpte med oss winsor till farmor och fika med henne istället. Vi har också varit och kollat på utställning av tavlor och nu är jag tillbaka i huset i Värmbol som vi sköter om i helgen. I kväll kommer Sabina, Emelie och Jennika till lägenheten för vinmys!

Vill bara ligga kvar i sängen!!

Jag är så trött och om en kvart måste jag gå upp! Vill inte vill inte. Tänkte ta en promenad ner till tåget men det orkar jag inte idag, plus att det är kallt!! Skönt att det bara är två lektioner idag iallafall, för efter det får jag sportlov! Suuperskönt :) Idag får vi veta hur det blir med skidresan också, vi kom inte med i bussen men satsar nu istället på att åka bil till Borlänge. Hoppas!
Puussis

Onsdag

Idag på förmiddagen tog jag tag i lite skolarbeten innan jag gick ner på stan tillsammans med Hannah och Maja. Vi gick runt en sväng innan vi åkte hem till Hannah. Jag blekte nya folieslingor men jag hann dock inte se resultatet eftersom jag var tvungen att åka igen. Hoppa av vid Filips jobb och väntade där tills han slutade då vi tog en promenad hit till lägenheten. Det var så himla kallt, vi fick gå superfort för att inte frysa ihjäl. Mamma hämtade upp mig här strax innan sex, då åkte vi till Specce och köpte grillad kyckling och baby spenat, avocado, feta och massa annat gott som vi har ätit hemma tillsammans i kväll. Vi hämtade även ut mitt paket i från H&M som kom i måndags. Det passa fint! När vi skulle åka tillbaka hit frös jag så mycket så jag var tvungen att låna pappas fleece! Kanske var lika bra att jag övervägde att stanna inne istället för att gå ut, skulle egentligen ha träffat Hanna,Saara och Maja men eftersom jag är rädd för att gå ute själv nu så blev det inte så. Så nu ligger jag istället i sängen och har kollat igenom H&M-magasinet som följde med i paketet. Nu ska jag sova, är så himla trött. Sov så gott!

H&M shoes


7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Först och främst skulle jag åka utomlands och ta med de som ville följa med för att komma i från all denna snö och kyla. Sen skulle jag självklart shoppa och framförallt köpa guldklockan som jag suktar efter. Resten skulle jag nog spara tills senare för att inte slösa bort dem också. Men det är ganska svårt att sitta och tänka sig det nu, är inte så van vid att springa runt med en miljon i fickan direkt. Det får räcka!!

Sleep time

Puhh jag är helt slutkörd. Har hållt på med Hannahs hår hela kvällen och kom precis hem därifrån. Jag har ont i magen så det enda jag ska göra nu är att sova! Vill egentligen bara ligga uppe och mysa framför en film men skolan kallar imorgon. Natti natt!!

Suddigt!

OOOhhh:)

20.47

Hello! Det har varit så skönt att slippa tågen idag så det skulle inte vara illa med en till dag hemma. Men det går inte, vi har extensions och det får jag inte missa. Idag har jag hunnit med lunch tillsammans med Sabina, Hanna och Maja på Coffee&Lounge, en räksallad fick det bli. Efteråt gick vi en sväng och kollade på stan och jag var även inne på heaven or hell angående min praktik, de skulle ringa imorgon så jag hoppas på ett ja! På vägen hem snappa jag även upp ett nummer till en salong vid körskolan så jag ska ringa dit imorgon och kolla ifall det kan ta emot. Skulle vara skönt att ha det fixat med det är svårt eftersom inte så många tar emot praktikanter konstigt nog! Nog om det. Vid fem åkte vi iväg och skulle ha simmat men det är ju stängt på måndagar vilket vi kom på när vi väl var där, så vi gick in på gymmet i någon timme istället. Nu har jag städat och plockat lite, ätit gröt och kiwi. I morgon går tåget klockan sju, puh.. När jag kommer hem möter Hanna upp mig vid tåget, vi ska trixa med hennes hår och förhoppningsvis få det ljusare! Jag har även restplugg + tvättid!! Det var planerat att jag skulle träffa Jennika och Emelie imorgon men jag är osäker på om det finns tid över. Vi får ta och träffas till helgen istället, då är Saara hemma i från Branäs också :) Duschen kallar, Puss och kram!!

6 – Typ av killar jag faller för

Hhm.. Det är egentligen lättare för mig att skriva vad jag inte faller för men det känns lite fult. Big no till dålig hygien i allafall, det är nog det absolut viktigaste!! Kläder spelar också ganska stor roll, sen måste det vara lite tränat! Haha. Vi ska kunna vara oss själva, ha kul tillsammans och lita på varandra. Annars blir det bara stelt och tråkigt. Ingen soffpotatis heller för då lär jag tröttna! Räcker det?


Monday morning

God morgon!! Har legat kvar i sängen sen Filip åkte till jobbet vid halv sju. Det kanske var tur att jag inte somna om med tanke på att jag blir superseg om jag sover för länge. Nu känner jag mig relativt pigg och ska snart hoppa in i duschen och sen sätta igång med städningen. Är hemma idag, hade tänkt gå och kolla så jag har min praktikplats klar, hoppas jag kan vara där jag vill!! Ska luncha/fika med några tjejer också! Välbehövligt, det var ett bra tag sedan. Dock flyttade jag fram tvättiden till imorgon, kan ju inte köra ihjäl mig för att jag är hemma. Måste även få lite restuppgifter gjorda.. När Filip är hemma igen drar vi och tränar!

5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu

 

För mig finns det bara ett svar på denhär!! Och det är såklart värme. Jag har ingen speciell mani efter någon pryl just nu. Jag vill bara ha allt som hör till vår och sommar. Sol och värme, stranddagar med massa bad, grill och festkvällar, picknickar och alla supermysiga promenader. Då är jag nöjd!! Det räcker med snö och kyla nu, runt jul och nyår är det fint och mysigt, nu håller det på att göra mig galen!! Haha


4 – Mina mål/drömmar/önskningar

Hmm.. Den här är ganska svår och går egentligen att skriva ganska mycket på. Just nu för tillfället vet jag inte helt säkert vad jag vill göra med mitt liv eller vad jag vill jobba med. Jag är intresserad av ganska mycket olika saker som skiljer sig i från varandra. Jag skulle kunna skriva att jag vill leva ett gott, lyckligt liv med så lite problem som möjligt i vardagen men det är ganska mycket som behövs på vägen för att uppfylla just det. Jag försöker ofta sätta upp rimliga mål som jag sedan försöker slutföra. Det kan i princip handla om vad som helst men det är lättare för mig om jag inte ställer för höga krav på mig själv, utan istället betar av det som det kommer. Mina mål just nu är att köra igenom den sista tiden i Sthlm och gå ut skolan med bra betyg, och då menar jag inte att jag behöver det högsta. Jag har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig vara den som har lätt för att sätta mig och plugga, nöta in saker eller ta tag i saker helt enkelt. Men jag har inte heller några speciella svårigheter och som så många säger så kan jag om jag vill. Några mål är också att hålla igång och fortsätta med träningen, även börja spara lite pengar så att jag oavsett om jag får sommarjobb eller inte ska kunna unna mig saker och nöjen i sommar. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer, ni får helt enkelt slänga in en kommentar om ni undrar över något :)


Skönt med helg!

Hallå! Det har gått tre dagar sen jag skrev här sist. Orkar inte slänga upp inlägg varje dag med tanke på att mina dagsrutiner för det mesta ser likadana ut nu för tiden. Sen sist jag skrev här har jag varit i skolan, tränat och shoppat (ännu mer!). Helgen är så gott som planerad, det blir lugnt vilket ska bli superskönt. Nu ikväll har jag varit hemma hos mamma och pappa och ätit god mat. Spenatsallad med avocado, feta och massa annat gott, lax och ost stod på bordet och det var så himla gott! Nu är jag tillbaka i lägenheten igen och tänkte sätta på en bra film, hoppas min proppmätta mage lägger sig lite så jag kan fylla den med grönsaker och dipp under kvällen :)
Hoppas ni har en bra fredagkväll, puss och kram
Jag och min lilla korvnisse ♥


Shopping!!

Sitter och fryser vid datorn hemma hos mamma och pappa. Fan det är ju så kallt ute så att det kryper in!! Idag var det salongsdag och efteråt blev det en sväng på stan tillsammans med Saara och Elisabeth. Var ute efter ett par svarta jeans,men jag kom hem med allt annat än det, typ. Centralen var kaos idag, massa försenade och inställda tåg och även för oss så vi var hemma very late. Gick in på H&M här i stan tillsammans med Lovisa och hittade ännu mer!? Sitter just nu och funderar på en kavaj/jacka i läderimmitation jag tittade på idag, tror jag går förbi imorgon igen och köper den. Lite ovanlig men väldigt söt, och det är det jag är ute efter! Ja så får det bli :) Nu ska jag åka tillbaka till lägenheten, lägga en ansiktsmask och gosa ner mig framför en film förmodligen. Puss och Godnatt på er!


Vad tycks??


3 – Min favorit årstid och varför

Min favorit årstid är helt klart sommaren!! Jag är ingen rolig person på vintern eftersom jag avskyr snö och kyla. En perfekt sommardag för mig spenderas på stranden med sol och bad och grillning på kvällen. Jag blir automatiskt en gladare person av fint väder och massa roliga aktiviteter. Med tanke på alla fina, lätta sommarkläder också gör att jag längtar ihjäl mig efter sommaren nu ♥

Saturday!

Sitter och väntar på att Sabina ska komma upp och lämna lite saker inför i kväll. Tänkte ta en promenad hem sen och äta tillsammans med mamma och pappa. Superfint väder idag, men fortfarande iskallt. Senare i eftermiddag kommer Sabina och Saara och umgås med mig lite innan vi går till Jennika. Vet fortfarande inte vad jag ska ha på mig, funderar på något enkelt och lite smycken istället. We'll see :)
Ha en bra lördag allesammans ♥

2 – En person jag vill träffa just nu

Farfar saknar jag väldigt mycket. Så honom skulle jag vilja träffa ♥

Night

Hello bloggen! Idag när jennika slutat hämta hon upp mig här och vi åkte vidare hem till henne. Vi gjorde te och mackor och sen hjälptes vi åt att göra chokladmousse eftersom hon skulle ha det ikväll. När vi var klara körde hon tillbaka mig hit och kort därefter hämta mamma mig. Vi åkte till specce och köpte grillad kyckling, sallad, ost och lite annat småplock som vi åt hemma tillsammans. Spenderade kvällen hemma till ungefär 10, då åkte jag tillbaka hit och har sen dess umgåtts med Sabina. Vi har legat i sängen och kollat på film. Mysig kväll :) imorgon kväll är det tjejfest hos Jennika, vet inte alls vad jag ska ha på mig. Funderar på något ganska enkelt men det visar sig. På dagen ska jag kanske träna och sen äta tillsammans med mamma och pappa! Puss och godnatt, nu ska vi sova<3

1 - En bild på mig + 10 fakta om mig

♥ Min största fobi är mörker
♥ Jag tycker det är gott att suga på tummen
♥ Jag är en slösare, har svårt att spara när det gäller pengar
♥ Jag är ganska känslig av mig
♥ Jag är inte säker på vad jag vill jobba med sen
♥ Jag avskyr folk som ljuger, går bakom ryggen och inte ställer upp på andra
♥ Jag är envis av mig
♥ Jag älskar allt som hör sommaren till
♥ Jag är nästintill beroende av dipp och grönsaker
♥ Jag hoppas kunna flytta utomlands längre fram i livet


Bjuder på en bild i från Spanien i somras

1-25

Hittade en lista på Saaras blogg och tänkte att jag kunde göra en likadan. Ska försöka uppdatera och skriva lite varje dag. Slänger upp nummer 1 snart! :)

1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
2 – En person jag vill träffa just nu.
3 – Min favorit årstid och varför.
4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
6 – Typ av killar jag faller för.
7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
9 – Bild på mig och min bästa vän.
10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
11 – Någonting jag oroar mig för.
12 – En bild på ett ställe jag vart på.
13 – Mitt drömbröllop.
14 – En bild på mig själv för ett år sen.
15 – Någonting jag ångrar.
16 – Innehållet i min väska.
17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
18 – Vad jag åt idag.
19 – En bild på det jag köpte senast.
20 – Min favorit film.
21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
23 – En låt som får mig att gråta.
24 – Mitt favoritprogram – och varför.
25 – Min favorithögtid

Accessoar

Den här fick följa med i beställningen. Hur fin? Blev helt kär i den fina färgen :)

Snö och minusgrader!!

Godmorgon!
Idag när jag var på väg till tåget ringde Elizabeth och berätta att i princip alla bussar i Stockholms län är inställda idag. Och samtidigt satt Lovisa på 7tåget och berätta att hon inte kommit fram än, då var klockan 9!! Helt sinnes. Stod och prata med Saara och Maja en stund innan mamma kom och hämta mig. Eftersom hon jobbar hemifrån idag så åkte vi hem och fika med hallonmousse-bakelse i från sultans. Nu sitter jag inne på H&M hemsida och kollar runt lite, tycker inte de har fått in så mycket intressant än så länge, men jag är säker på att det kommer mer till våren. Ska i allafall klicka hem skorna nedan nu, lovely!

Om ett tag ska jag tillbaka till lägenheten och städa upp lite, sen när Filip kommer hem ska vi dra iväg och träna. Ikväll ska jag som sagt bara vara hemma tillsammans med mamma, göra god mat och ta det lugnt. Får se om jag sover kvar här eller åker till lägenheten. Det visar sig! Puss och kram så länge



Får inte glömma att säga Grattis till Sabine som fyller 20 år idag!!! ♥


H&M shoes

Dessa skor i från H&M skulle passa mig fint i sommar. Älskar färgen khakigrön!!

Oh no, mer snö!!!

Var tvungen att möta upp Saara förrut och uträtta lite saker. Såg innan jag skulle gå att det har snöat och snöar fortfarande hur mycket som helst!! Så det var bara på att dra på sig vinterkläderna och ge sig ut i vintern. Jag hann bara några meter innan jag halka, fick balans och halka igen och landa nästa på alla fyra. Måste ha sett superkul ut för de som såg. haha! Livsfarligt när man inte ser isen under nysnön. Hur som helst, jag klarade mig undan skråmor iallafall, som tur var. Nu ska jag sätta i gång och städa lite, sen göra i ordning mat. Funderar på att köra in lite pommes i ugnen, skulle sitta fint! Ska inte vara på gymet förrän klockan 6, så det är ett par timmar kvar. Hinner kolla klart på Due date som Saara tipsa om, haha klockren!
Puss så länge/e


New bag

Hallå! På tiden att jag uppdaterar nu kanske. Mår inte helt hundra så jag stannade kvar i sängen i morse istället för att gå till tåget. Nu har jag precis placerat mig i soffan istället med lite frukost. Ingen bra dag att vara hemma egentligen, men ska försöka göra lite nytta hemifrån i allafall! Har ganska mycket annat att göra idag, och ikväll ska jag få hjälp av instruktör på gymet, passade inte så bra i fredags så jag flyttade fram det. Efter det ska jag hem en sväng till mamma och pappa, skönt. I morgon måste jag åka till skolan, har varit hemma för mycket på senaste tiden och det fungerar inte. På kvällen ska pappa i väg så jag och mamma ska göra mat tillsammans och umgås vi två. Ser fram emot lördag då det blir fest hemma hos Jenkan!!

En väska jag införskaffade igår ifrån Friis&Company på Engla. Big love

22.11

Skolan idag bestod av egen hårvård och betygsprat. Är väldigt nöjd med mitt slutbetyg i frisörkurs C med tanke på min insats och motivation till kursen. Var hemma strax innan fyra och då åkte jag tillsammans med Filip och träna. Efteråt hämta Jennika upp oss och åkte med tillbaka hit. Vi gjorde i ordning lövbit, pommes och bearniesås innan vi åkte upp till Willys och handla lite frukost. Nu har hon precis åkt hem så jag tänkte göra mig i ordning för sängen. Imorgon har vi egen hårvård igen, jag ska få min förfärliga utväxt slingad och på kvällen har vi öppet hus ute på Värmdö till klockan 20. Frågan är hur man gör "reklam" för skolan man inte ens trivs på? Hmm.. Hoppas i allafall vi kan gå lite tidigare, annars får vi ta 22-tåget och är inte hemma förrän 23.30!!

Sunny sunday

Hallå! Kvällen igår var myspys. Vi åkte upp till Willys och handla chips, grönsaker och dipp inför kvällen sen kolla vi en stund på Melodifestivalen men det blir bara sämre för varje år som går. Sabina hade tagit med en film baserad på händelsen kring World trade center som vi kolla på sen. Den var riktigt bra, sorglig och obehaglig men riktigt bra gjord. Efteråt satt vi bara och pratade en massa om allt mellan himmel och jord. Saara och Maja kom även upp en stund hit :)

Idag på eftermiddagen åkte jag tillsammans med pappa till farmor där några fler släktingar var och fikade med dem. När jag kom tillbaka hit gick jag och Filip en promenad till Värmbol och firade Vickan, åt smörgåstårta och fikade ännu mer!! Allt jag har stoppat i mig idag kan vara en anledning till att jag nu ligger här i sängen trött och lite illamående. Tänkte kolla på solsidan innan det är dags att sova. I morgon går tåget klockan sju, usch, har ingen motivation till skolan just nu alls, men jag är illa tvungen att åka ändå. När jag är hemma igen ska jag och Filip gå och träna, måste börja prioritera träningen nu om jag ska hinna med en förändring till sommaren! Godnatt på er
Saknar min fina Jennika♥

IKEA och myskväll

En heldag på IKEA, fick med lite småsaker hem till lägenheten. Snart kommer Sabina och Emelie, då ska vi åka och handla massa gott inför en myskväll. Har lite bråttom så jag får uppdatera mer i kväll eller imorgon. Springer runt och plockar i ordning litegrann, ska fortsätta nu så ha en bra lördagskväll!!

Friday night

En riktigt dålig dag idag, vaknade på tok för sent av att Saara ringde och undra vart jag var. Så jag blev hemma idag. Just nu är jag inne i någon period, känner mig deppig, ledsen, trött och orkeslös. Jag har så mycket tankar som snurrar runt i mitt lilla huvud just nu om dagarna. Jag har kommit underfund med att min sämsta egenskap är att jag har svårt att uppskatta när det kommer till en del saker.. Som när allt bara känns skit och jag vill gräva ner mig i kudden glömmer jag bort hur bra jag egentligen har det, hur många personer i min omgivning som bryr sig om mig och skulle göra allt för att se mig glad. Först när man tänker på det lättar humöret en aning. Efter en dag med en massa elände åkte jag och mamma till ICA Nära tillsammans och handla inför kvällen. Vi gjorde i ordning fläskfilé, pressad potatis, en god sallad och frukt tills pappa kom hem i från gymet. Har varit hemma i kväll och myst med dem. Mina fina vänner ska till safiren idag, tråkigt nog har jag inte åldern inne så jag får mysa hemma istället♥

...

Klockan är snart 4 och jag har inte somnat än. Mycket tankar som flyger runt i mitt huvud just nu. Vill bara lägga mig ner och skrika, det räcker nu!!!

Jag är helt slut, skulle kunna somna på nå...

mms_img58101 (MMS)

Jag är helt slut, skulle kunna somna på några sekunder om jag försökte.. Har precis ätit glass tillsammans med pappa, ska ta och kolla lite på tv innan det är dags att röra sig tillbaka :)


Onsdag

Haallå! Idag har jag varit nere på en salong angående praktik, men det lät inte så lovade och jag vet inte riktigt själv om jag verkligen skulle vilja vara där så det är bara att fortsätta jaga runt. Har också varit på gymet tillsammans Filip, blev lite slappt idag men det är tur att jag har med mig honom så han kan visa mig lite. Bokade ändå in en tid på fredag kväll med instruktör så jag ska slippa springa efter Filip hela tiden, haha :) Nu har jag precis ätit knäckemackor och ägg, senare i kväll kanske det blir Coffee&lounge om tjejerna är hemma i från Norrköping skapligt. Känner mig seg och trött just nu, like always! Ska nog lägga mig i soffan och kolla på något bra. I morgon blir det x2000 klockan nio till skolan, skönt med sovmorgon :) När jag är hemma igen tänkte jag och Filip dra och simma några längder. Pusspuss


Dags för en vändning

Nu i kväll har vi tagit oss i kragen och skaffat nytt gymkort. Känns skönt att det ska bli lite ändring nu äntligen. Var också hemma en snabbis för lite pasta och lax. Nu är vi tillbaka i lägenheten och ska snart kolla på en film innan det är dags för att sova. Vet inte vad det är med mig, det slog om helt i kväll och jag känner mig bara deppig, trött och har ingen motivation till något alls. Känner mig också en aning förkyld, som att det är på väg men inte vill bryta ut. Tror att det är dags att komma i gång nu, slut på all vinterdepp och nya vanor. Snart kommer även våren och sommaren :) Det går som sagt mot ljusare tider, som tur är!!

RSS 2.0