Update from bed

Har tagit en lite sovmorgon eftersom jag är hemma idag. Kanske inte den skönaste med tanke på min mensvärk. Ska se till att få lite vettigt gjort när jag har tid, men egentligen känner jag bara för att ligga kvar här och mysa!!

Måste ringa ett samtal angående studentkryssningen eftersom fakturan jag fick hem igår inte såg rätt ut. Det kanske är någon extra avgift eller något, har ingen aning. Vet bara att jag inte kommer betala så mycket för en hytt utan fönster, never!!


Tema vecka

Ligger och småkollar lite på idol tillsammans med Filip. Testar på blogg.se app som man väntat på!!

Idag kändes skoldagen helt värdelös, vet inte riktigt vad vi ska få ut av att ha tema vecka om vatten. Känns mer som att vi sitter och gör det vi gör för att fördriva tiden.

Hur som helst var jag hemma vid fem, då gick jag och handla lite saker till lägenheten innan jag tog en pw runt djulö och hem till mamma och pappa för att äta med dem. Kunde inte springa idag eftersom de känns för mycket i benen efter rundan igår.

Nu ska jag i allafall mysa vidare för imorgon har jag bestämt mig för att vara hemma. Ska gå och göra lite viktiga saker, ringa och fixa angående studentkryssningen och förhoppningsvis plugga till våran redovisning nästa vecka. Pusss


Sitter på tåget på väg till skolan. Har te...

img_3681 (MMS)

Sitter på tåget på väg till skolan. Har tema vecka hela veckan så jag lär vara hemma 5/6 hela veckan. Skönt att sluta lite tidigare för då hinner jag springa idag igen!! Sen blir det kyckling hemma hos mamma och pappa innan idol myset:)


Sitter och fördriver tiden på tåget med en...

img_3939 (MMS)

Sitter och fördriver tiden på tåget med en gammal mp3 med massa gamla favoriter. Slutar tre, är hemma 5 eller 6. Då ska jag ut och  knata eller jogga!! Pussss


Igår kväll blev det några glas vin och en ...

img_3847 (MMS)

Igår kväll blev det några glas vin och en middag på Olympos tillsammans med Filip. vakande tidigt idag så nu ska vi ta en morgon promenad runt Djulö:)


tradera

Slängt upp lite saker på tradera eftersom det bara ligger och skräpar här hemma!!

Mysig helg

Har haft en väldigt mysig och skön helg!! Det har varit så skönt att för en gångs skull kännt sig någorlunda utvilad.

I fredags hade vi en god middag här hemma hos mamma och pappa. Eftersom Ida flyttade till Paris i lördags morse åt vi gott och sa hejdå även fast vi ses på höstlovet då vi åker dit. Lite innan åtta hämtade Sabina och Emelie upp mig eftersom vi skulle se Friends with benefits på bio. Efter bion skjutsade vi hem Sabina till Valla innan jag fick skjuts hem till lägenheten.

Igår åkte jag och Filip till hans pappa Tomas och åt kebabtalrik ifrån Sibylla innan vi hjälpte honom lite i trädgården. På kvällen blev vi bjudna på en super god middag.

Idag har jag och Saara varit hemma hos Haza och hjälpt henne att färga och klippa håret. Det blev ganska stor skillnad men resultatet blev very good!! Nu sitter jag hemma hos mamma och pappa, har slängt i mig lite yoghurt och ska slänga ihop lite rena kläder som jag kan ta med mig till lägenheten. Ikväll har jag tagit på mig ännu ett klippjobb men sen ska jag bara chilla tillsammans med my love.
 


Uuuhhh

Det var ett tag sedan jag uppdaterade här i bloggen. Kan säga att anledningen är att jag inte har lust att sitta och skriva om hur värdelöst allt är just nu. Har en dålig period just nu som jag bara hoppas vänder snart. Kan inte komma på något som känns speciellt bra just nu. Skolan tar upp all min tid känns det som, i och för sig har jag varit sjuk och därför varit hemma massor. Jag hamnar efter men sitter ändå och känner att jag vill stanna hemma så mycket som bara går. Jag kan inte ens tänka att det är sista året och dagarna till våran feta student blir färre och färre. Hela skolan, vårat mördarschema, alla kurser och inriktningen känns helt fel, jag vill knappt lära mig ens!! Jag vill hålla på med något som jag kan gå upp till och må bra av. Men jag har ingen aning om vad det skulle vara. Något som jag inte får ångest över så fort jag ska gå och lägga mig. Det känns så fel!! Jag ville ge allt, stå där på studenten och vara stolt över min insats, jag vill kunna träna för att trivas, jag vill träffa min familj och mina vänner oftare, jag vill ha kul så jag kan lägga mer tid på det som inte är alls lika roligt men det går inte ihop. Varken tiden eller orken efter tidiga morgonar och sena kvällar finns på samma sätt längre. Det känns inte som det är för min skull, det känns mer som ett måste. Det är tur att ha världens finaste människor i samma klass, utan dem hade jag aldrig i hela mitt liv gått kvar, aldrig!! Jag måste fräscha till mig och ändra inställning. Det här är fel sida utav mig!!

Updaatee

Hallå bloggen! Har inte uppdaterat nu på ett tag. Sen sist har jag varit på avskedsmiddag hemma hos Jennika, gått i skolan, umgåtts med vänner, festat osv. I onsdags var jag Jennika och Saara hemma hos Emelie och förade lite innan vi gick till Harrys. Jag hade en rolig kväll tillsammans med mina fina tjejer, förrutom lite drama som hände senare under kvällen innan Magnus skjutsa hem oss! Somnade efter två någon gång så det blev ingen skola dagen efter, istället lunchade jag med dem i Stadsparken. Vi satt där hela eftermiddagen och lite senare kom Hanna Maja och Johanna. På kvällen var jag hemma och åt mat tillsammans med familjen innan jag fick skjutts tillbaka till lägenheten utav pappa.

Idag när jag skulle stiga upp halv fem var jag helt död så jag är hemma även idag. Dumt egentligen, men är ändå så irriterad på skolan så jag tar lite långhelg och tar nya tag på måndag. Haha
Ska snart iväg och fika tillsammans med Jennika Saara Emelie Hanna Sabina och Johanna, säga hej då, eller vi ses snart igen till Jennika som åker imorgon till Australien. Har inte riktigt förstått än att hon ska vara borta ifrån oss i 10 månader!! Riktigt tråkigt för oss men vi får vara glada för hennes skull som har fått den här chansen!! ♥












RSS 2.0