S T R E S S F U L D A Y

Nu ska jag snart börja plugga, har så himla mycket att göra idag så det är bäst att sätta igång snart!! Imorgon är min sista skoldag för den här terminen, eftersom jag tagit ledigt tis ons tors. Så jag har två stora prov imorgon i religion och kulturhistoria som jag måste plugga till. Jag ska även åka till farmor och klippa henne, städa, sola, gå ner på stan och ikväll ska vi hem till mamma och pappa för lite jul mys. På torsdag åker jag till Spanien så vi firar lite i för väg.

Igår kväll var vi hemma hos Tomas och Paula. Vi delade ut julklappar och åt gröt, hemmagjorda köttbullar med rödbetssallad och spelade postkodsmiljonären. Fick presentkort på H&M, trisslott och sen fick jag och Filip en box med Solsidan och choklad tillsammans! Tack så mycket igen! Nu ska jag plugga Kissses


Saturday morning

Igår kväll körde vi på en festkväll! Vi träffades hemma hos Saara och drack vin och hade det bra innan vi gick till Harrys. Där inne dansade vi för fulla muggar och överlag var det en bra kväll!

Gick upp skapligt idag och satte mig i soffan med en filt för att kolla på Elsas värld. Sitter fortfarande kvar här och har kollat några sidor för att hitta en vit maxidress och stoora änglavingar. Funderar på att vara en ängel på våran studentskiva, temat är ju magisk natt och man får tolka det som man vill, tror det kan vara ett bra alternativ..

Pepparkakshus

Sitter på tåget hem, börjar bli till en vana att slänga in ett blogg inlägg då! Idag har vi haft julpyssel i skolan, jag och Sabine knåpade ihop ett pepparkakshus tillsammans!

När jag kommer till Katrineholm ska jag hem en snabbis till lägenheten och slänga på mig andra kläder. Sen hämtar Emelie upp mig för vi ska sola och sen simma! Efter det tar jag nog en sväng förbi hemma hos mamma och pappa:) puuusss


Casual monday

Har en kort paus på naturkunskapen så jag tänkte uppdatera lite och samtidigt meddela att jag lever. Hinner inte blogga om min suveräna helg eftersom vi börjar igen om tio! Vi har en tretimmars lektion kvar sen och ett prov, dock är vi bara tre i klassen idag och två som ska göra prov så jag hoppas vi får flytta fram det, känns lite fuskigt annars!!

Efter skolan ska jag springa tillbaka till din sko och byta skorna jag köpte i helgen. De la ner två boots till högerfoten.. Vem gör så? De får bjussa på ett par känner jag!! Haha

Ikväll ska jag kanske sola, eftersom de är som en försommar i Spanien nu så kommer jag nog inte lyckas bli så brun som jag trodde så jag ska bygga på brännan till nyår lite på hemmaplan också. Puussss


L O V E Y O U

img_9909 (MMS)

L O V E Y O U


We found love

Ååhh jag skrev nyss ett lååångt inlägg som bara försvann!! Gör det kortfattat denna gång.. Idag har vi haft egen hårdvård och tagit kunder. Jag satte i mer löshår på Saara och fick mitt hår slingat utav Evelina! Nu har vi slutat och jag sitter på tåget hem. Ska bli så skönt att äntligen komma hem till mamma och pappa och äta middag tillsammans med dem. Men först ska jag möta upp Saara och låna hennes locktång tills imorgon och hämta ut mitt armband ifrån Versace for H&M kollektionen som kom för ett par dagar sen.

Imorgon efter skolan blir jag kvar i Stockholm. På kvällen vankas det Idol final, kanske en utgång och hotellövernattning. På lördag ska vi gå på stan och sen blir det middag hemma hos mig på kvällen. Kommer bli en riktigt bra helg!! Puuussss


L A T E

Igår morse försov jag mig rejält, vaknade tjugo min innan tåget skulle gå så jag slängde på mig kläder, satte upp håret i en knut och sprang iväg. Skoldagen gick ganska fort, hade ett prov i projekt och företagande som gick galant. Hoppas jag sätter de sista uträkningarna då kommer de gå över förväntan. Första gången jag skrev ett prov som jag inte fick black out på!

På kvällen skulle jag och Emelie simmat men de passade inte så bra så jag och Filip hade en mys kväll! Jag packa in håret, målade naglarna osv medan det var fotboll på tv!

Idag försov jag mig igen, vilken sopa jag är! Jag har till och med tre klockor som ringer och när jag flög upp var klockan tio i sex så jag åkte sju tåget istället. Förstår inte hur de kan hända, speciellt inte nu när jag ändå är ganska taggad till skolan. Vi har fått våra omdömen och lite beröm var nog de jag behövde för att känna att det är värt det. Så nu sitter jag iallafall på bussen till skolan, kommer vara en timme sen men vi skulle kolla på film på våran tre timmars lektion så det kunde varit värre! Puusssis


Shopping

Stannade hemma idag från skolan för jag hade sån mensvärk. Gick upp och gjorde mig iordning och åt frukost för ovanlighetens skull men jag kände att jag inte orkat att vara hemma sju ikväll. Så det var bara att tvätta bort sminket och lägga sig igen.

Sov ändra fram till lunch och då var det lite bättre så jag följe med Filip ner på stan för att dels köpa present åt Paula och julhandla lite! Har massa idéer nu om vad jag ska köpa men jag väntade lite ändå. Däremot hade tröjan jag kollat efter kommit in på H&M så den och en dagkräm fick följa med hem!

Nu ska jag plugga och ikväll ska vi iväg på middag! Puss


SUNDAY EVENING

Åh nu är jag äntligen bockat av lite plugg. Åkte på en ganska stor skrivning nyss då skrivaren här i lägenheten vägrade samarbeta. Vi har prov på tisdag i projekt och företagande och våran lärare har skickat två kapitel ur boken på mejlen som jag nu var tvungen att sitta och skriva av istället!! Har även gjort klart en inlämning till kulturhistorian om olika modehus. Kom igång lite sent för jag satt och tänkte ut julklappar tidigare idag. Har lite ideér nu men det är mycket roligare att julhandla i affärer än på internet så jag ska vänta tills nästa lördag då vi ska julshoppa i Stockholm. Nu ska jag plocka i ordning lite till imorgon innan det blir söndags mys framför tv!!

Imorgon går tåget klockan sju och på kvällen ska vi hem till Tomas och Paula och äta eftersom Paula fyller år. Hade tänkt träna men jag och Emelie planerade att simma igen på tisdag så det får vänta!



Helgens bravader

I fredags körde vi på en utgång. Det var jag Emelie, Saara, Johanna och lite senare kom Sabina och Emelie! Vi pratade, drack vin och hade det super trevligt. Efter att vi varit i Alex lägenhet gick vi till Harrys! Avslutade med mat innan jag hem till min fina.

På lördagen mådde jag som jag förtjänade, men efter Spa-behandling och lunch med Saara på Coffee&Lounge mådde jag bättre!! På kvällen åkte vi till Båsenberga för att äta julbord. Första gången jag inte äter mig illamåendes på julbord men det var himla fint där och bra mat! Vi var hemma sent och då hämtade vi hem Thindra hit till lägeheten för att mamma och pappa varit i Stockholm över helgen. Idag blir det en riktig slappardag! Ska kanske sola senare och dra med Filip ut på en promenad. Men nu ska jag fortsätta klura ut julklapparna!

It girl

Igår blev det en lång dag i skolan, vi var inte hemma förrän strax innan halv nio men vi fick mycket gjort! På förmiddagen gjorde vi jeopardy spel inom frisörämnet tillsammans med vuxengruppen. Jag tog bonus frågan och kammade hem klippkappor till mitt lag.

På lunchen gick jag och Elizabeth till Drottninggatan för att köpa extentions och efter det sprang vi in på ett sushi hak och köpte världens äckligaste mat. Det bestod nästan endast utav torra nudlar? Blää.

På eftermiddagen ägnade vi oss åt löshår, jag och Evelina hjälptes åt att sätta i löshår på Saara. Men när vi slutat var de inte färdigt så jag och Saara stannade och åkte istället hem med kvart över sju tåget. Vi fick sällskap utav Saaras syster och Michaela :) Nu ska jag sova lite om jag kan, vi är inte uppe i Stockholm förrän kvart över sju. Pussssis


På tåget upp till skolan nu. Känner mig ga...

img_4615 (MMS)

På tåget upp till skolan nu. Känner mig ganska pigg idag, har suttit och snackat lite skit med tjejerna. Nu sitter Saara Michaela och Emma och slumrar så jag passar på att mobilblogga. Salongsdag idag så vi är inte hemma förrän sju. Ikväll skulle jag vilja simma igen men hinner nog inte det, jag måste fixa lite saker inför morgondagens utgång. Bla, sy mitt löshår som jag förhoppningsvis hinner köpa idag!! Ha en bra dag :) PUSS


RSS 2.0